pondělí 25. května 2015

Elektrický nůž na gyros

Elektrický nůž na kebab, gyros má průměr nože 1mm. V sadě: přídavný nůž 1mm, brousek. Jednoduchá regulace tloušťky řezu od do mm. Ochrana ostří zaručuje bezpečnost během krájení. Sada obsahuje: ostří mm a brousek.


Tloušťka řezu: 0-mm. Nůž je ideální pro rychlé občerstvení typu kebab, restaurace, pizzerie a jiné gastronomické provozovny. Profesionální elektrický nůž na gyros -kebab. Snadná regulace a nastavení požadov. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Přímo na rukojeti je přepínač, který umožňuje zapnutí a vypnutí zařízení, kdykoliv je třeba. Vám umožňuje dostatek volného pohybu a díky tomu lze bez potíží řezat šťavnaté plátky.


Ostří je vyrobeno z nerezové oceli. Nůž je konstruován pro profesionální využití s ochrannou proti rozstřiku (patentováno). Nůž na gyros Potis S 1plus. Popis: Hobby elektrický nůž na kebab, gyros BEEKETAL BDM1- včetně náhradního řezného kotouče a brousku, řezný kotouč z nerezové oceli, ergonomicky tvarovaná rukojeť pro snadnou manipulaci a práci bez únavy, robustní konstrukce, snadné čištění, vhodný pro praváky i leváky.


Umožní vám snadno řezat různé druhy pečiva i masa. Prodám nový,výkonný,profi elektrický gril na gyros ,lopatku na gyros , elektrický nůž na gyros. Rukojeť nože je ergonomická. Gril má dvě regulovatelné topné zóny,výška jehly cm.


Bezpečné spouštění umístěno na ergonomické rukojeti, bezpečnostní kryt nože, tepelná. Poptávám elektrický nůž : Popis: elektricky nůž na gyros , i na vepřové maso Množství: ks Termín: co nejdříve Lokalita: Telč Požadavky: kvalita Cena: dohodou Profil poptávajícího: soukromá osoba z okresu Jihlava. Potřebné napětí je 2V.


Přihlásit se Napište nám. Optimální model s denní kapacitou až kg masa. Je vhodný pro profesionální použití ve stáncích rychlého občerstvení,v restauracích, i pro soukromou potřebu.


Pamatuj si mě Zapomenuté heslo? Uveďte prosím e-mailovou adresu s. Gyros gril elektrický Potis CEDetail. Průměr ostří: 95mm Hmotnost 25kg. Zasílám na dobírku (13-), nebo vyzvednutí v praze na Černém mostě či v Karviné.


Ideální pro velké restaurace i malé kuchyně. Vysoká kvalita našich výrobků je zárukou spokojenosti. Díky stejnoměrnému otáčení získáte vždy perfektně opečený pokrm, a to ze všech stran. Nůž určený ke krájení různých druhů pečeného masa z kebabu v profesionálních podmínkách.


Alternativou elektrického grilu na gyros je plynový gril na gyros.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky