středa 20. května 2015

Přípravek proti mlžení skel

Mýdlo neoplachujte, ale rozleštěte ho suchým hadříkem dokud nebudou skla průzračně čistá. Jak zabránit mlžení oken? Proti zamlžování brýlí.


Snadnou pomoc nabídne každá koupelna. Nedávno nám začal podzim a tak se většina z nás, kteří ráno dojíždí za prací automobilem a nemají garáž, potýká s nepříjemným mlžením skel. Zdroje vlhkosti jsou přitom v autě úplně všude – v sedačkách, v koberečcích, v rozvodech klimatizace a topení. Co všechno tedy lze proti zamlžování, resp.


Zajistí čirou průhlednost skel , a to až na několik týdnů. COMPASS FOX 2ml, přípravek proti mlžení. Přípravek důkladně protřepat a nastříkat rovnoměrně na sklo.


Vaše jízda tak nebude ohrožena problémovou viditelností přes zamlžená okna. Mlží se vám v zimě přední okno v autě? Máme jednoduchý trik, který vám výhled z automobilu rozjasní! Stačí mít kočku, případně požádejte o pomoc souseda, který ji má.


Jeho aplikace je velice jednoduchá. Nechat zaschnout a vyleštit. Díky rozprašovači aplikujete jednoduše na. Nanočástice obsažené v přípravku jsou na molekulární úrovni a těsně přiléhají ke struktuře skla, čímž vytvářejí neviditelnou. Důkladně umýt a osušit sklo.


Produkt NanoConcept proti mlžení skleněných povrchů, účinný anti-mlžící a čisticí prostředek fungující na principu nanotechnologie. K rosení okenních skel dojde, když je vzduch plně nasycen vodními parami a náhle se sníží teplota. My se musíme proto snažit, aby vůbec ke kondenzaci nemohlo dojít. Sprej proti mlžení brýlí Muc-Off Anti-Fog Treatment 35ml.


Po aplikaci vydrží až dnů. Sprej Muc-Off Premium Anti Fog Treatment obsahuje patentovano. Vysoce účinný přípravek proti zamlžování skel. Odolává i přímému vystavení horké páře.


Pro interiér automobilů, zrcadla v koupelnách, brýle, moto přilby. Rain-X Anti-Fog 200ml přípravek proti mlžení oken. Tím, že není potřebná žádná manipulace s konstrukcí okna, zachovává jeho vysokou bezpečnost, podporuje jeho eleganci a má integrovanou ochranu proti vniknutí hmyzu do interiéru. Větrací systémy pomáhají při prevenci proti vzniku plísní.


Investice do nich je 10–20× nižší, než možné náklady se sanací objektu a. KFox- přípravek proti mlžení oken 200ml. Pěnový přípravek proti mlžení autoskel. Ať už se jedná o rosení skel zevnitř místnosti nebo rosení oken z vnitřní strany mezi skly či podél okrajů v zimě, a to i zvenku.


Má někdo zkušenosti s utěrkama nebo sprejema proti zamlžování skel. Rád bych věděl, jestli to funguje a jestli se to vůbec vyplatí, díky. Zapomeňte na nekonečné otírání skel v autě. Vyrobeno na základě neiontových povrchově aktivních látek.


FOX 2ml - je přípravek proti zamlžování skel , zabraňuje zamlžování skel na několik týdnů. Výsledkem je odolnost skla proti zamlžení a jeho dlouhodobá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky