pátek 15. května 2015

Skleněná deska za sporák

Ochranné skleněné desky na sporák. Skenená ochranná deska je určena k pokrytí různých typů kuchyňských varných ploch. Je mimořádně trvanlivá a odolná proti nárazu, je tak efektivní povrchovou ochranou proti poškození varných ploch. Skleněná deska za sporákem trpí. Oproti tomu kalené sklo za varnou desku patří, bude mít dlouhodobou životnost.


Sklo našroubujete přímo do stěny za použití distančního kování(válečků).

Nabízíme velikosti, malé,střední a velké. Sklo tak neleží přímo na stěně ale je odskočeno od stěny u malého kování o 26mm, u středního kování o 30mm, u velkého kování o 30mm 3. Sklo Lacobel je absolutně neprůhledné a lze ho. Elegantní design a zajímavé motivy, možnost vlastního motivu a vlastních rozměrů zaručují originalitu a osobitost.


Potřebovala bych poradit. Máme novou kuchyň s plynovou varnou deskou. Zástěnu za kuchyň máme ze stejného materiálu jako je pracovní deska.


Dneska jsem zkoušela zapnout sporák a deska za ním byla okamžitě horká.

Můžete mi poradit, co za ten sporák strčit za kryt, aby se nezničila zástěna? Někde jsem četla, že se tam dá. Sklo je jedním z nejžádanějších materiálů pro obklad za kuchyňskou linku ( skleněná deska za sporák , za varnou desku). Hlavní výhodou skleněného obkladu je jeho jednoduchá údržba, omyvatelnost, chemická, tepelná a mechanická odolnost.


Skla za kuchyňskou linku nabízíme také v kalitelném provedení. Jednobarevné obklady z tvrzeného skla jsou již delší dobu velkým fenoménem. Kvalitní český e-shop velkykosik. Pokud vás zajímají zkušenosti či recenze s tímto produktem, podívejte se na stránky obchodu (kliknutím na zelené tlačítko).


Je vyrobena z vysoce kvalitního tvrzeného skla. Odolná proti poškrábání a neporézní povrch zabraňuje množení bakterií a pachů a tím splňuje nejvyšší hygienické normy. Kromě toho je deska odolná proti nárazu. Speciální ochranná vrstva zajišťuje.


Multifunkční skleněná deska Kesper s motivem ristorante je praktickým pomocníkem v každé kuchyni. Můžete ji využít jako ochranný kryt za varnou desku, ale také jako servírovací či řezací podložku. Pyšní se devíti protiskluzovými nohami. Téměř nerozbitná skleněná deska představuje ušlechtilý design a vysokou. Ideální na rovnání brusných kamenů za pomoci brusných prášků silicon carbide (karbid křemíku).


Vybraný produkt koupíte výhodně přes Chci.

Nakupování nikdy nebylo jednodušší. Moderní kryty na sporák jsou nejen funkční, ale plní funkci dekorační. Pokud zrovna nevaříme, je dobré sporák zakrýt. Oživí prostor kuchyňské linky a mohou být řešeny velmi atraktivně. Oblíbené jsou dnes skleněné kryty na sporák s různými motivy.


Tento kuchyňský doplněk by vám rozhodně neměl v domácnosti chybět. Pokud chcete dodat kuchyni pouze jemný akcent modernosti a ulehčit si práci při udržování prostoru za sporákem, případně nechcete odstraňovat celý obklad za kuchyňskou linkou nabízíme vám skleněný obklad za sporák v kuchyni. Nejvyšší řada ochranných antivirových přepážek se sklem - RESIST je vyrobena z materiálu, který je extrémně odolný vůči chemikáliím a mechanickému poškození. Deska za sporák tvoří dokonalý pár se sklokeramickou deskou Nejpoužívanější desky za sporák , na které narazíte v českých domácnostech, jsou vyrobeny z vysoce kvalitního tvrzeného skla, ale také nerezu.


Univerzální panely vyrobené z tepelně odolného tvrzeného skla jsou vhodné pro zakrytí horní plochy elektrického a plynového sporáku nebo sklokeramické varné desky. Chrání před nečistotami, poškozením a usazováním prachu. Jsou velmi trvanlivé a odolné proti nárazu a poškrábání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky