čtvrtek 21. května 2015

Frolíkova káva

Nabízíme pražení kávy na zakázku - privátní značka. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen. Tato webová stránka je autorské dílo chráněné zákonem a lze. Ocení jí především zna.


Frolíkova káva je vyhledávanou značkou a káva pro všechny znalce. Frolikovy kávy se vyznačují nízkou aciditou (nejsou kyselé) a obsahují mnoho chutí.

Získala mnoho ocenění nejen v Česku, ale boduje také v zahraničí. Kvalita této výborné a. Výborná káva pro přípravu turecké kávy i pressa. Složení: Směs čtyř druhů 1 arabik ze tří kontinentů mimořádně vyvážené chuti s jemným nádechem hořké čokolády a karamelu s velmi jemnými tóny citrusu.


Káva je středně pražená a praží se každý den čerstvá podle denní spotřeby! Kávu možno zakoupit výhradně u našich obchodních partnerů. Ochutnejte a vybírejte zároveň ze širokého sortimentu kávového příslušenství.


Jedná se o 1 Arabiku ze Střední Ameriky a Asie. Chuť je plná, vyvážená.

Stránka pro příznivce výborné kávy od pana Frolíka. Proto Frolikova káva nemůže zklamat a je určena pro milovníky spíše jemné chuti kávy s menším obsahem kofeinu. Kávy zde použity jsou ze tří kontinentů: Střední Amerika, Jižní Amerika a Asie. Káva je velice pečlivě pražena na střední úroveň pražení.


Výběr z té nejkvalitnější Čerstvé Kávy. A proč vlastně Čerstvá Káva ? Kávu pražíme několikrát týdně v malém množství, čímž zajistíme, že ji dokážeme prodat během několika dnů - dostane se k Vám tak maximálně čerstvá, plná chuti a aroma. Společným znakem je naopak pro. Výborně chutná připravená v Moka konvici.


Cena 3- Kč za 100g Rychlý náhled Čajová směs Relax - na váhu. Cena 15- Kč za 100g Rychlý náhled Máta peprná - na váhu. Cena 7- Kč za 100g Rychlý náhled Meduňka lékařská - na váhu. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Prodejce kávy a kávovarů Gaetano Daneli. Káva je charakteristická svou silnou vůní (aroma) a černou barvou. Obsahuje mimo jiné alkaloid kofein, který povzbuzuje srdeční činnost a zvyšuje krevní tlak.


Především se káva pije pro své povzbuzující účinky. Zrna pro její výrobu pocházejí ze Střední a Jižní Ameriky, Asie a Afriky.

Silná, hořká, jemná a krémová - to vše vás pohladí na duši i na jazyku. Zrnková káva z Borohrádku. Obsah Robusty je , Arabiky.


Poctivá káva není ta od Jihlavanky, ale od Frolíka :) Zavřít. Nejen prací je člověk živ. Vstup do cowosedlic přímo z ulic. Mleté a zrnkové kávy z kvalitních pražených zrn Arabica či Robusta.


Dále v nabídce naleznete italské fitness kávy s vysokým obsahem antioxidantů, obohacené o léčivé bylinky a kávy s Reishi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky