středa 13. května 2015

Elektrický hrnec s termostatem

Elektricky hrnec s termostatem. Plně automatický zavařovací hrnec s digitálním ovládáním a přesným termostatem. Vhodný pro zavařování, sterilizaci ovoce a zeleniny, nebo pro přípravu horkých nápojů i guláše. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost.


Prodám tento nový elektrický hrnec na nápoje s termostatem. Je vhodný pro rychlé, energeticky úsporné a zdravé vaření zeleniny, masa, ryb, brambor a dalších potravin - do měkka, bez ztráty vitamínů a min.

Tefal CY505EAll In One Pot je vybaven programy a funkcí automatického ohřevu po dobu až hodin. Poklice a košík na vaření v páře se dají snadno sundat a mýt v myčce nádobí. Profesionální elektrický hrnec na punč o objemu 10l vhodný zejména pro restaurace, hotely a cateringové firmy, či pro výdej horkého punče a jiných nápojů při stánkovém prodeji. Zařízení je vybaveno světelnou kontrolkou chodu a termostatem k nastavení požadované teploty, nerezovou nádobkou a víkem s otvorem pro.


Odnímatelný vnitřní hrnec z keramiky s černou glazurou. Díky studenému povrchu madel se hrnec snadno přenáší. Jednou vše nastavíte, spustíte a více se nemusíte starat.


Kvalitní elektrický zavařovací hrnec je nepostradatelný a skvělý pomocník do kuchyně. Konzervovat můžete téměř vše – zeleninu, čerstvé ovoce, houby, ale i maso ze zabijačky.

Pokud chcete cítit chuť léta po celý rok či uchovat všechny poklady z vaší zahrádky, bez kvalitního zavařovacího hrnce se neobejdete. Použít ho navíc můžete nejen pro sterilování. Multifunkční elektrický tlakový hrnec TESLA EliteCook Kmůžete využít pro zdravé a rychlé vaření vaření, pečení, vaření na páře, smažení i pomalé vaření.


Tlakový hrnec má snadné ovládání - tlačítka v českém jazyce. Bezpečné vaření v elektrickém hrnci zajišťuje řada bezpečnostních prvků. Smaltový zavařovací hrnec s časovačem a termostatem. Díky výpustnímu kohoutu lze hrnec snadno použít jako várnici na nápoje.


Hrnec je také vybaven plastovým roštem pod zavařovací sklenice. Vybírejte si Hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pojme sklenic a také uchová horké nápoje, polévky či guláš. Exkluzivní provedení ohřívače na punč a medovinu pro použití při rautech a slavnostních příležitostech.


Přibližná doba přípravy plného varného termosu je minut. Nejčastěji se setkáte s hrnci o objemu litrů , do kterých se v jedné várce vejde až klasických „sedmičkových“ zavařovacích sklenic. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


DOMO DO323W prodáváme za příjemnou cenu. Možnost výběru automatických programů s příkonem 9W. To co dělá multifunkční elektrický hrnec opravdu multifunkčním, jsou všechny dostupné funkce. Tady je výčet těch nejdůležitějších z nich.


Funkce restování je nezbytná pro kvalitní přípravu masových pokrmů.

S její pomocí se maso rychle zatáhne, takže se nemůže stát, že by z něj později vytekla. Ideální pro přípravu většího množství čaje, kávy i svařeného vína Tělo z ner. Nejlevnější e-shop patro.


Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky