čtvrtek 7. května 2015

Obal na kuchařské nože

Praktické a kvalitní obaly na nože od firmy Giesser se vyrábějí v různých velikostech a kvalitách. Prodáváme neoprenové obaly, textilní obaly, kufry a další. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Japonské nože - Santoku.


Pouzdra na nože pro kuchaře.

Velmi praktická omyvatelná rolovací pouzdra značky F. Dick, vyrobená z pevného materiálu odolného proti proříznutí. Je z oceli RWL-3 tvrdost jeho čepele je HRc. Výchozí síla materiálu je mm, ale nůž této síly dosahuje jen ve hřbetu hned u rukojeti, pak se razantně ztenčuje.


Celková délka nože je 3mm, rukojeť z kompozitu Gmá 1mm. K čepeli je montována čepy z uhlíkového vlákna. Ultra-Sil silikonová Cordura je zde použita pro maximální pevnost a odolnost.


Kuchařské mapy a tašky na nože jsou nezbytným vybavením nejen profesionálních kuchařů a řezníků.

Bezpečné uložení nožů po práci i při cestách třeba na zabijačku. Vyrobeny jsou z těch nejkvalitnějších a nejodolnějších materiálů. Plastový obal na bezpečnostní nože Safeline a Safety Cutter.


Kryt lze připevnit k pásku a mít tak nůž vždy při ruce. Pomocí spirálového provazu lze nůž k obalu připnout a zamezit tak jeho vypadnutí. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Skladem Kolébka na maso. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Přehledně pořádá a chrání nože. Zjednodušuje přenos nožů. HENCKELS jsou nejen praktické, ale vaše nože i ochrání. Naše možnosti zde ale nekončí – nabízíme také magnetické lišty a pouzdra na nože. Blok vyrobený z bukového dřeva v kombinaci s nerezovou ocelí.


Má ideální sklo, aby nože byly vždy dobře přístupné a zároveň bezpečně. Provoz během virové epidemie. Vážení zákazníci, prodejna zůstane i během následujících dni otevřena pro zákazníky, kteří si přijdou vyzvednout zboží z internetové objednávky.


Neoprenové pouzdro na nože - pro kusů, GIESSER Pevné vysoce odolné pouzdro z neoprenu má rozdělený prostor pro nožů a další uzavíratelnou kapsu na boku z venkovní strany.

Přes svoji malou hmotnost poskytuje pouzdro uschovaným nožům vysokou ochranu. Stabilní ucho i popruh pro přenášení. Na obrázku je obal na nože. Tento obal je středně veliký a nabízí umístění pro velké nože , užší nože , kuchařskou pinzetu, kleště, a menší nože. Kapsy pro nože jsou z hovězí kůže.


Celý obal je vypolstrovaný a umístění nožů je zabezpečeno kapsou na suchý zip, proti vypadnutí. Vyjímečná kvalita použitého materiálu a celková konstrukce nože výrazně převyšuje ostatní výrobky uvedené na trhu. Kožený obal na kuchyňský nůž s čepelí dlouhou max cm. Obal je doplněn zlatým.


Jednoduché a praktické pouzdro, které ochrání ostří vašeho nože. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Krátce nato, si připravil cestu pro bezkonkurenční historii společnosti, prostřednictvím vývoje dnes již legendárního Originálního švýcarského armádního nože. Slouží jako elegantní obal pro bylinky v plastových květináčích a současně umožňuje průběžné zavlažování bez nutnosti bylinky pravidelně zalévat. Osobní odběr na prodejně: Závazně objednávám, míry jsou určeny podle Vaší velikostní tabulky.


Položky označené hvězdičkou jsou povinné. Ke každé objednávce se připočítává dopravné kurýrní službou ve výši 1Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky