úterý 26. května 2015

Tlumící podložky pod pračku

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jedná se o gumové podložky , které absorbují vibrace a udržují spotřebič na podlaze na svém místě.


Objevil jsem na netu tuto podložku, sice jsem moc nevěřil, že bude účinná, ale k mé spokojenosti je!

Nakupujte online a šetřete čas i peníze. Dodáme kamkoliv v rámci ČR. Podložka pod pračku TFY No. Ideální jako tlumící deska pod pračku , ledničku, myčku a sušičku.


Zabraňuje hluku, tlumí vibrace a omezuje rušení sousedů. Objednejte tlumící podložky online a ušetřete čas i peníze. WPRO SKA 3tlumící podložky pod pračku a sušičku.

Balení obsahuje ks ochranných podlože. Pokud má vaše pračka už něco za sebou, je praní hlučná záležitost. Jak pro vás, tak třeba i pro vaše sousedy, kteří bydlí pod vámi. Aspoň částečně zamezit této nepříjemnosti lze pomocí těchto tlumicích podložek, kterými podložíte nohy vaší pračky. Gumové tlumící podložky pod nohy pračky LG pro pevné podlahy jako dlažba atd.


Speciálně tvarované gumové nožičky stabilizují spotřebič na určeném místě a redukují vibrace a hluk. Zároveň také chrání podlahu před poškrábáním. Vhodné pro pračky, sušičky a další spotřebiče. Antivibrační podložky pod pračku A4WZPA02. Ultra-ploché podložky chrání vaše podlahy před poškrábáním a zajistí, že přístroj zůstane bezpečně na svém místě.


Díky neutrální barvě a plochému. IHNEĎ K ODOSLANIU alebo k vyzdvihnutiu za minút v predajniach. Jani, je to antivibrační podložka. Koukala jsem na ní v Baumaxu. Je to taková cca 2-3cm vysoká pryžová deska ve tvaru čvterce cca 60x60cm.


Pryžová podložka pod pračku je typ antivibrační podložky , která zamezí nežádoucím otřesům, které pračka způsobuje.

Prodlužuje životnost pračky i podkladu, na kterém je pračka položena. Je vhodná pod jakýkoliv typ pračky, ať už automatické pračky klasické, nebo i pračky se sušičkou. Veškeré informace o produktu. Dodáváme po kusech, pod každou nohu zařízení jednu podložku.


Cena je uvedena za kusy tlumící podložky pod pračku. Tlumící podložky pod nohy pračky. AEG Tlumicí podložky pod nohy pro pračky 4ks Univerzální a inteligentní příslušenství, které eliminuje hluk a vibrace z vaší pračky a bubnové sušičky.


Extra ploché podložky drží váš spotřebič pevně na podlaze a chrání ji tak před poškrábáním. Pračka při ždímání stojí pevně na svém místě. Určitě je doporučuji při nákupu nové pračky.


Stabilitu při praní není třeba sledovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky