pondělí 15. července 2019

Zavírací nůž rybička

Tato rybička nechyběla snad v žádné chlapecké kapse. Dnešní zavírací kapesní nůž rybička se oproti původnímu typu liší čepelí z nerezové oceli a rukojetí ze slitiny zinku, ale i lehce pozměněným tvarem rukojeti. Nůž je dodáván v plechové dárkové krabičce. Společnost navazuje na tradici. Vítejte na e-shopu Česká rybička.


V naší nabídce naleznete spoustu variant tohoto neobyčejného českého nožíku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Popis: Nůž rybička je snad nejtradičnější kapesní zavírací nůž u nás oblíbený zejména mezi kluky a jejich tatínky :-).


Klasický český zavírací nůž , který zná snad každý. Už jako malé děti jste jistě toužili tento kousek vlastnit. Retro zavírací nůž Tento nůž vás přenese do dětství, kdy měl rybičku v kapse kažý kluk i holka.


Zavírací nůž rybička

Používal se na všechno možné, na čištění hub, namazání svačiny, nebo ořezání prutu na opékání buřtů. Nůž byl původně vyráběn z uhlíkové oceli, ale často se rozpadal a rezavěl, dnes je však čepel vyráběna z nerezové oceli a střenky ze zinkové slitiny. Pořiďte si tento legendární nožík i vy, tentokrát s vaším vlastním nápisem na čepeli.


Na nůž si můžete nechat vygravírovat věnování, datum výročí, iniciály či jakýkoliv jiný text. Jedná se o ideální první nůž každého malého průzkumníka. K dispozici jsou také další zavírací nože včetně záchranářských nožů s trhacím háčkem, které jsou určeny pro záchranářské práce i mnohé situace v civilním životě. Rybička je jednoduchý a spolehlivý zavírací nůž. Obrovský výběr různých druhů zavíracích nožů značek Benchmade, Spyderco, Fällknivcen, Böker, KA-BAR, Gerber a dalších.


Zavírací nůž rybička

Nože lovecké, houbařské. Série inox (nerezová) je prakticky bezúdržbová, ale nůž se rychleji otupí. Opinel carbon má vyšší tvrdost čepele, ale je méně odolný vůči korozi. Velikosti obou řad jsou rozděleny od nejmenšího po největší na N°: 000000001a největší 13. Vzpomínáte si na svůj první nožík?


Kapesní nůž Mikov Rybička. Nůž rybička a jeden ze symbolů naší země - převážně si ji všichni spojujeme s dětskými léty - je to jeden z mála výrobků světa jenž dokázal oslovit ( a stále oslovuje) generace lidí, beze změny tvaru již několik desítek let (odhadem již 100let) - rybička je nostalgická záležitost, u které máte záruku. Klasická rybička , to je zkrátka tradice, které nelze odolat.


Tento zavírací nůž bude skvělým dárkem pro muže, kterého chcete potěšit. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Zavírací nůž RYBIČKA je legendární nůž od tradičního českého výrobce MIKOV. Nůž Mikov rybička zavírací zlatá.


Legendární kapesní nožík od firmy Mikov z nerezové oceli 42který si jistě pamatuje každý již ze svých dětských let. Tuto rybičku,díky svým rozměrům,můžete mít vždy po ruce. Z armádních zásob máme jen to pravé pro military fandy. Jsme army e-shop, který vám nabízí armádní originály.


Tak si pospěšte, než vám je někdo vyfoukne! D élka čepele je 55mm, délka nože pak 78mm, váha 30g. A dvojnásob to platí u myslivce, zálesáka nebo lovce! Každý muž má mít svůj nůž.


Zavírací lovecké nože si jejich uživatelé cení hlavně pro svou nízkou hmotnost, dobrou manipulaci a skladnost. Pokud by Vám z jakéhokoliv důvodu nepasovaly zavírací lovecké nože, tak máme v nabídce i lovecké nože s pevnou čepelí. Prohlédněte si naši nabídku nožů vhodných pro lovecké, sportovní i rekreační účely.


Zavírací nůž rybička

U loveckých nožů se klade důraz na zpracování čepele i rukojeti, která by měla být maximálně komfortní, stejně tak jako u zavíracích nožů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky