pátek 12. července 2019

Sklenice na utopence

Utopenců je mnoho a každému chutnají jiní, ale pro nás jsou tihle nejlepší a každý kdo ochutnal, byl nadšený! Jak si to kdo vylepší a přiostří,záleží na chuti. Já mám zkušenost,že základ je kvalitní uzenina a špekáčky z Globusu nejsou vyloženě špatné,ale ne nejlepší. Před lety jsem dostal utopence od kamaráda a byli v něm párky od soukromníka z Nymburka.


Od té doby jsem lepší nejedl. Cibuli a špekáčky rozkrájíme a vložíme střídavě do sklenice Slice the onion and sausages and put alternately into a glass necháme vychladnout a zalijeme špekáčky s cibulí.

Připravte si kastrol se silnějším dnem a smíchejte v něm ocet, koření a cukr. Nálev zahřejte na nižší teplotu a míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Dejte pozor, aby nezačal moc probublávat, vařením ztrácí koření na domácí utopence chuť.


Základem na lák je ocet. Pardubické domácí utopenci recept na pravděpodobně nejlepší utopence na světe určitě ale 1 lepší recept než na utopence z Hradce Králové tkzv Mechovské utopence ty jsme ochutnali a nestojí za nic. Opěvovaní, zatracovaní, na desítky způsobů, ale vždy ideální a jednoduché na přípravu. I já osobně mám několik receptů na utopence , nejvíce se mi však osvědčily (hlavně podle reakcí známých) tyto čtyři: klasik, zelí, luxus a pikant.


Který z těchto receptů bude nejlépe chutnat právě vám, to si budete muset.

Vevnitř posypte mletou paprikou a přidejte několik plátků cibule, česneku a chilli papričky. Kysané zelí smíchejte se zbylou zeleninou a dejte ho na dno sklenice a na něj položte připravené utopence. Jednotlivé vrstvy střídejte, dokud nenaplníte celou sklenici. Následně utopence přelejte teplým nálevem.


Utopence necháme v lednici alespoň dnů odležet. Nejlepší domácí utopenci! Zkuste i netradiční utopence jako nakládané karbanátky nebo nakládaný hermelín jako výslužku hostům. Podobné dobroty se hodí i na větší sešlosti – v nejhorším se vždycky snědí druhý den. Pokud vám maso nevoní a raději byste nakládali nějakou zeleninu či ovoce, není problém.


Podívejte se na recepty na zavařování. Utopenci jsou důkazem, že rodinné stříbro na talíři nemusí zahrnovat vždy jen vybrané a pracné pochoutky ke svátečnímu obědu, ale může být vtisknuto i do docela lidového, avšak možná o to více oblíbeného pokrmu, který údajně před více než sto lety spatřil světlo světa v kuchyni hostinského Šamánka. Pak dovnitř klaďte nakrájenou cibuli. Potom přidávejte špekáčky a vrstvy střídejte. Nakonec zalijte nálevem, který by.


Utopenci jsou nakládané buřty, párky, kusy točeného salámu nakládané vcelku nebo na kolečka v nakyslém nálevu. Při přípravě k uzenině do sklenice přidáme velké množství pokrájené cibule, papriku, feferonky, hořčičné semínko, celý pepř, kyselou okurku, malé cibulky, kapii, kysané zelí, ocet, vodu nebo zchladlý vývar, nové koření, worchester, hořčici. Ten, který vám přinášíme my je naprostá klasika, která vás nadchne.


Fígl totiž není ani tak v tom, do jakého láku utopence naložíte, ale v tom, že musíte vydržet, než se do nich pustíte.

Receptů na domácí utopence je spousta. Zaručujeme vám ale, že počkat se rozhodně vyplatí! Nálev na utopence recepty, které budete milovat.


Hledáte Sklenice na utopence , tak navštivte největší internetový obchod na Ptákoviny. Dovážíme ze Španělska, Anglie, Německa, Itálie a Mexika, ale máme i vlastní výrobu. Jsou ke konzumaci připraveny ve velmi krátkém čase, prakticky okamžitě po vychladnutí.


Tím je vyřešen problém, když se na poslední chvíli rozhodneme připravit utopence na domácí oslavu. Zavařovací sklenice s univerzálním využitím, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky