středa 24. července 2019

Pulirapid bezpečnostní list

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. Identifikace přípravku a výrobce nebo dovozce 1. ODDÍL 5: Opatření pro hašení požáru 5. Hasiva Vhodná hasiva: voda, oxid uhličitý (CO 2). Nevhodná hasiva: žádná konkrétní. Zvláštní nebezpečnost vyplývající z látky nebo směsi Nevdechovat produkty spalování. Při hoření vzniká těžký kouř. REACH) a nařízení Komise (EU) č. Přivysokýchteplotách,připožáru,tepelnémrozkladuvznikajínebezpečné produktyrozkladu,jakonapř.


CO)auhličitý(CO2),oxidyfosforu,dým,saze. Použijte na nerezové dřezy a vodovodní baterie, keramická umyvadla, vany a bidety, podlahy, dlaždičky, keramiku,. PULIRAPID na vápenaté usazeniny.


Hravě si poradí s vodovodní baterií, umyvadlem, sprchovým koutem, WC , dřezem nebo sporákem. Sanytol univerzální CLP3. Tento úklidový a čistící prostředek působí i pod vodní hladinou, a po použití zanechává na toaletě svěží mořskou vůni. Zabraňteúnikusměsidoživotníhoprostředí.


Jiné nepříznivé účinky Prosměsnejsoužádnéúdaje. Nahrazuje verzi ze dne: 2. Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Vážení zákazníci, z důvodu současné krize vás žádáme abyste své případné objednávky na dobírku platili u kurýra od dopravní společnosti pouze platební nebo kreditní kartou, v jiném případě vám nebude zásilka předána. Jsme globální společností, která se zaměřuje na prodej rychloobrátkového spotřebního zboží. Bezoplachový čistič koupelen je vhodný pro každodenní úklid a hygienizaci van, umyvadel, dřezů, kachliček a vodovodních baterií i povrchů z přírodního kamene. Telefonní číslo pro naléhavé situace tel.


KB: Air Wick Liquid Electrical - White Flowers. Pulirapid jsou známé svým silným účinkem v boji s nečistotami. Ideální na čištění vodovodních baterií, umyvadel, dřezu z nerezu, keramických van, sprchových koutů, skleněných i plastových sporáků, porcelánu i keramiky. Bezpečnostní list revize. Chronickátoxicita:Prosměsnestanovená,komponentysměsinezpůsobujíchronickouotravu.


Popis Čistí do vysokého lesku bez poškrábání nerezové dřezy, nádobí, vodovodní kohoutky, keramické obklady, dlažby, vany, umývadla apod. Rozpouští vápenaté usazeniny v pračkách (bez prádla), napařovacích žehličkách, myčkách, konvicích na čaj. Antibakteriální působení zabezpečuje maximální hygienu. Ve spreji, oplachuje se. Zanechává vše dokonale čisté a lesklé.


Určená použití směsi 1. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená. Podrobnější informace o účincích na zdraví a příznacích - viz kapitola 11. Na výběr Classico verze, Aceto verze, která obsahuje navíc ocet, který eliminuje nežádoucí pachy nebo Fresh verze obohacená o svěží vůni levandule.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky