čtvrtek 25. července 2019

Mlýnek na parmazán

Slunce, moře a vůně toho skvělého italského jídla. Produkty teprve připravujeme. Můžete se ale podívat na ostatní kate. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Struhadlo na parmazán je určeno pro použití na jídelním stole a uvařené těstoviny si jemně strouhaným parmazánem můžete ochutit přímo na talíři.


V čem je struhadlo na parmazán HANDY výjimečné? Struhadlo má vertikálně uloženou čepel a strouhaný sýr se z něj sype přímo dolů, přesně tam, kam potřebujete. Ruční mlýnek na parmazán je stylovou vychytávkou do kuchyně. Oslňte návštěvu skvělým italským jídlem díky struhadlu na sýr. Milovníci italské kuchyně se neobejdou bez kvalitního mlýnku na parmazán.


Stačí naplnit horní část parmazánem a jednoduchým pohybem získáte drobné hoblinky a můžete si pochutnat na těstovinách nebo domáci pizze. Specializujeme se na klempířské a pokrývačské práce a to především opravy historických střech a výměny střešních krytin. Problematikou střech se zabýváme již více než let a řadíme se k nejvýznamnějším pokrývačským firmám na našem trhu. Vyrobeno ze speciálně tvrzených.


Mlýnek na maso TESCOMA HANDY. V nabídce nerezové, dřevěné i mlýnky z plastu. Tescoma univerzální mlýnek na maso HANDY. Pro snadné a rychlé mletí všech obvyklých druhů masa najemno i nahrubo, strouhanky, oloupaného česneku, cibule, loupaných vlašských ořechů, tvrdých sýrů typu parmazán , pasírování rajčat, předvařené zeleniny. Nejlevnější e-shop Zensky Raj.


Zboží za akční ceny, slevy. Součástí balení jsou tři nerezové mřížky pro jemné, střední a hrubé mletí a dva nástavce na. Všechny informace o produktu Kořenka KITCHEN KRAFT mlýnek na parmazán SliceGrind Mill, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze KITCHEN KRAFT mlýnek na parmazán SliceGrind Mill. Mýnky mají propracované provedení, které umožňuje snadnou údržbu a zaručuje dlouhou životnost. Mlýnky na ořechy a strouhanku, které strouhají a melou skoro sami.


Je na čase vyhodit mlýnek po babičce a koupit si nový! Vyměnitelné nože na strouhání nebo hoblováníIdeální pro strouhání tvrdých sýrů jako parmazán , pecorino, Grana Padano nebo čokolády a ořechů. Tradičně vyřešený kvalitní třecí mechanizmus mlýnku dává záruku jemně namletého máku. Ke stolu připevníte pomocí šroubu.


KITCHEN CRAFT SliceGrind Mill - mlýnek na parmazán. Z kolekce Master Class britské značky Kitchen Craft. Název oblíbeného tvrdého sýru italského původu se vyskytuje ve dvou variantách – parmazán a parmezán. Obě tyto varianty jsou správné.


Lasagne nebo třeba salát Caesar si tedy můžeme posypat jak parmazánem, tak parmezánem. Parmazán (i parmezán) je můj nejoblíbenější sýr. Nespotřebovaný můžete přímo ve struhadle uchovat v lednici. V uzavřeném struhadle sýr neokorá a zůstane připravený pro další použití. Kč Cena produktu bez dopravy Skladem Nalezeno v. Akční letáky a slevy na vouchery.


Nyní AKCE na Parmigiano reggiano parmazán 100g ! Běžná cena Parmigiano reggiano parmazán 100g je 6Kč. Popis: Nabízím zajímavý velký dřevěný starý mlýnek na sýr parmazán. Univerzální - vynikající i pro přípravu strouhanky, mletí oloupaného česneku, cibule, loupaných vlašských ořechů, tvrdých sýrů typu parmazán , pasírování rajčat, předvařené zeleniny apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky