pondělí 1. července 2019

Termoska barevná

Výklopné pítko ve víčku termosky. Víčko na závit se silikonovým těsněním. Materiál: nerez, plast. Rozměry: objem l, pr. Maximum plnění je však.


Před plněním nalijte do termoplechovky horkou vodu pro teplé nápoje a studenou vodu pro studené. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Orion termoska plechovka nerez 5l.


Termoska ORION PUZZLE 0. Originální barevná termoska ve tvaru plechovky se zajímavým motivem je vhodná na teplé i studené nápoje. Praktická láhev na vodu s objemem 5ml. Nápoj nelijte do studené. Nerezová termoska s rychlouzavírající zátkou. Barevná termoska nerez 1ml - Ibili.


Kvalitní materiál a zpracování všech termosek v naší nabídce zaručují nejen jejich snadnou údržbu, ale i bezproblémové a dlouhé používání. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Registrace odběratelů slev. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Primus termoska vakuová barevná 75l. Zepter International - globální společnosti, která vyrábí a po celém světě prodává a distribuuje exkluzivní spotřební zboží té nejvyšší kvality, a to zejména formou přímého prodeje a také prostřednictvím reprezentativních prodejen. Tato krásná termoska je vyrobena z hliníku. Má dvojitou stěnu, takže udrží teplo.


Je pokryta pěkným a na dotyk příjemným pogumovaným povrchem, nesklouzne z ruky. Hustilka plastová s jehlou Velice kompaktní ruční pumpička s jehlou k nafouknutí vše druhů nafukovacích míčů. Potřebujete-li rychle dohustit míč pro vaši sportovní aktivitu, díky této plastové hustilce to nebude problém. Dvojitá stěna udržuje nápoje déle horké nebo studené za skvělou cenu na Lidl-shop.


Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Kč - 12Kč 10Kč - 14Kč (s DPH) Koupit. Dvouplášťová termoska s bajonetovým uz. Naší termosku do auta oceníte zajisté už pro své madlo a řemínek, díky němuž se dá termoska lehce upevnit.


Její uzávěr vám zároveň poslouží jako kelímek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky