pondělí 8. července 2019

Silikonové gripy

Large Selection Of Equestrian! Od té doby vím co chci! Kombinace dobrého úchopu a komfortu se cení. V mém týmu GHOST na nich frčíme.


Zboží skladem připraveno k okamžitému odběru nebo dodání do druhého dne. Výrazné slevy a rychlé dodání.

Silikonové gripy oblíbené hlavně mezi závodníky. Verze Extra přináší 20g materiálu navíc. Výhodou silikonových gripů je velmi nízká váha, jistota dobrého úchopu (nekloužou, nelepí) a v mokru nedochází k „protáčení na řidítkách. Silikónové gripy sa vďaka svojím vlastnostiam stali veľmi populárnymi.


Ich schopnosť poskytnúť výborný grip za každých podmienok, tlmenie vibrácií, a to všetko pri veľmi nízkej hmotnosti, je pomerne jasný argument. Ak si trochu pomôžeme, tak ani ich inštalácia nemusí byť problém. ESIgrips- 1 silikonové gripy - Nejlépe absorbující gripy na trhu ! Zaručují stejný úchop za sucha i za mokra.

ESIgrips vám padnou do ruky a velmi dobře tlumí otřesy. V naší nabídce naleznete i gripy na dětské kolo a velmi populární silikonové gripy na kolo. Haven Classic Ergo s vnitřní vložkou absorbují maximum rázů a tím podstatně snižují znecitlivění rukou. Na slunci nemění barvu ani tvar. Délka: 130mmPrůměr: 32mm.


To znamená, že jejich životnost je několikanásobně vyšší a díky tomu se stanou pro vaši peněženku úspornější. Materiál s dvojitou hustotou také nabízí mimořádný komfort. Karbonová sedla TUNE Komm-Vor TUNE Speedneedle a FRM BlackHole - testovací sedla pro vás.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Standardní sada dvou pryžových gripů. Vnější délka 122mm a vnitřní délka 119mm. Gripy standard černé typ2.


Protože nemůžeme zaručit dodání, nelze zboží objednat. Vás dostupnost ověříme. Máme přímé zastoupení plášťů a duší CST pro Českou republiku.


Pěnové, silikonové nebo gumové gripy pro horská kola. ESI Chunky Extra červené. Kč bez DPH 33Kč s DPH.

Lehké a měkké silikonové gripy Force Lox se zátkami. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Naše produkty a zásielky skladujeme v teple a suchu, sú bezpečné pre celé Slovensko.


Platba na dobierku a osobný odber na predajni v momentálnej krizovej situácii nieje možný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky