čtvrtek 18. července 2019

Sušička na prádlo zkušenosti

K tomu se hodí i její dětská pojistka a další výbava, ze které jí nechybí vůbec nic. Sušička je tichá a nebude tedy rušit ani v noci. Pokud dbáte na šetření energií a chcete ušetřit nějaké peníze, potom vám tento model rozhodně doporučujeme.


Pozor na vyšší hmotnost, může dělat potíže při stěhování. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků.

Naše první sušička , takže nemáme s čím srovnávat. Po ukončení je prádlo dokonale suché a krásně měkké. Jen by člověk nevěřil kolik bordelu z toho prádla ulpí ve filtrech, takže se vůbec nedivím, že po každém sušení je potřeba ty filtry vysát. Každopádně výrobek splnil naše očekávání. Takže nakonec jsem přesvěčila přítele, že koupíme.


Je pravda, že bavlněné prádlo schne déle, ale zase na druhou stranu sušička pozná kdy je prádlo suché a sama se vypne. Pokud si prádlo do určité doby nevezmu, tak. Recenze Bosch, Beko, AEG, LG.

Použili jste kvalitní aviváž a prádlo přesto nevoní? Hlavní problém je v tom, že používání aviváže na prádlo do sušičky není vůbec vhodné. V lepším případě ji sušička z prádla pouze „vyfouká“ a po vůni nezůstane ani stopy, v horším případě se sušička začne zbytky aviváže postupně zanášet. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Dulezite je strcit si k pracce kos na pradlo a vsechno pekne protrepnout, dziny pekne uhladit, pak je to krasne ususene a vyrovnane, proste jako kdyz to strkas na snuru, taky to proklepnes. Mladší syn má navíc oblíbenou zábavu - já pověsím mokré prádlo - on obratem sundá a vytře jím podlahu v obýváku Slyšela jsem ale takové zkušenosti , jako že sušička ničí prádlo , vytahá trička, svetry, udělá žmolky, apod. Kdo jí máte doma - poraďte, jste spokojeni? To jediné mně zatím odrazuje.


Ahoj, konečně jsem se rozhoupala a pořídíme sušičku na prádlo. Můžete mi prosím napsat jakou máte doma a jak jste s ní spokojené, jestli můžete doporučit? I o tom se diskutuje na Modrém koníku.


Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Nejen, že se nemusíte stresovat se žehlením, ale není potřeba se zdržovat s věšením prádla na balkon, půdu, po bytě na šňůry nebo snad dokonce venku. Veškeré prádlo je úžasně nadýchané, krásně voní, je zbavené nežádoucích žmolků a připravené k uložení.


Jestliže se rozhodnete pořídit sušičku, musíte si. Na těchto stránkách najdete informace o výhodách a nevýhodách sušiček, rady pro správný výběr a také a odkazy na testy sušiček prádla a recenze. Pak nastává chladící fáze, která se postará o to, aby bylo prádlo co nejméně pomačkané.

V případě ventilační sušičky je pára odváděna pryč z přístroje. Na jednu náplň dokáže pojmout až kg prádla. Pro lidi s citlivou pokožkou nebo alergiky je zde funkce BabyProtect, která prádlo sterilizuje. Tato technická vychytávka spočívá v tom, že se ohřátý vzduch ochladí, takže se odstraní vlhkost. Spotřeba je pak mnohem nižší, stejně tak i teplota sušení.


Zásluhou toho je proces sušení velice jemnou a šetrnou záležitostí pro všechny druhy textilií. Na tomto údaji záleží hodně, protože zjistíte, jak bude vaše nová sušička odvádět svou práci. Bude prádlo vysušené rovnoměrně?


Zjistíte třídu účinnosti kondenzace A až G. Systém Sensitive Drying suší prádlo teplým vzduchem rovnoměrně ze všech stran a díky zakřiveným unašečům s měkčeným povrchem je prádlo velice jemně nadnášeno. Výhodou je samočistící. Nejlepší sušička na prádlo na trhu je podle testu Miele TEF6WP. A upřímně – není to překvapení, že top sušička je zrovna od Miele. Tato německá značka je dlouhodobě známá svou kvalitou a prvotřídními výrobky – především myčkami, pračkami a jinými domácími spotřebiči.


Konkrétně model TEF6WP vyhrál v. Ahoj, ráda bych obnovila tuto diskusi…stále se mi nedaří usušit prádlo tak, aby se nesrazilo - z programů sušení, které tato sušička nabízí, nakonec využívám pouze program „syntetika extra mix“ - a to na veškeré prádlo (ještě ke všemu musím u tohoto programu prádlo dosušovat na šňůře).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky