úterý 30. července 2019

Police nad pračku

Police nad pračku - úrovně. Také v domácnostech Vám tento model usnadní uskladnění různých hygienických potřeb, které budou přehledně srovnané a dobře. Volně stojící konstrukce umožňuje skrýt komunikace, pračku a na něj umístit závěsné police , regály a další nábytek produktů.


Vhodný pro kompletní koupelny, kuchyně, chodby. Tato skříňka nad pračku je vhodnou volbou pro malé prostory. Je vhodným místem pro pračku nebo sušičku.


Má police z toho je jedna nastavitelná a jeden úložný prostor s dveřmi. Toto dřevo díky své výjimečné tvrdosti absorbuje minimum vlhkosti, a ideálně se tak hodí k použití v koupelně a dalších místnostech s vyšší vlhkostí. Samozřejmostí je jemné dovíráné.


Hodí se například i nad pračku. T- matná oblá úchytka T- ocelová kulatá úchytka T- chromová hranatá úchytka možnost bezúchytkového provedení T31- Push to Open. Skříňka nad pračku , dub sonoma, NATALI. V nabídce máme jednoduchou moderní skříňku nad pračku s úložným prostorem v dekoru dub sonoma. Díky této praktické skříňce z lamina získáte prostor navíc ve vaší koupelně či komoře.


Antibakteriální gel na ruce ml - gel na mytí rukou s antibakteriálními vlastnostmi. Zabraňuje šíření bakterií. Závěsná police je ideální řešení pro využití prostoru vedle pračky. Upevňuje se pomocí lepících podložek.


Dvě sklápěcí police se dají využít na odložení pracích prostředků nebo jako sušák. Koupelnová skříňka nad pračku IFA, 34x180x3 wenge, doprava len Euro. Predstavujeme vám túto nádhernú a praktickú kúpeľňovú skrinku nad práčku s moderným dizajnom zo série IFA.


Je vyrobená z kvalitnej a odolnej laminovanej dosky s hrúbkou mm, ktorej okraje sú vystuže. Včetně věšáků na ručníky. Nabízí otevřený i uzavřený úložný prostor, a to v podobě. Hloubka skříňky je cm.


Materiál: eloxovaný kov. Kúpeľňový regál Uniprodo zabezpečuje efektívne využitie priestoru pre toalety alebo kúpeľne, čo umožňuje súčasne uložiť veľa toaletných potrieb. Perfektne zapadne do malých a úzkych priestorov, čo vám umožní odložiť potrebné príslušenstvo na dosah ruky.


Nabízíme širokou paletu struktur povrchu (viz vzorník). Hrany jsou opatřeny kvalitní PVC hranou odolnou proti poškrábání, ťuknutí a pod. Je vyrobena z lakovaného masivního kaučukovníku a sestává ze tří polic, z nichž jednu lze připevnit v libovolné výšce. Skříň nad pračku můžete postavit jen v případě, že máte spotřebič s předním plněním. Pračka s horním plněním se otevírá nahoru a poličky nad ní by vám akorát překážely.


Pokud na skříni trváte a máte variantu s horním plněním, hledejte nábytek, který má první poličku opravdu vysoko, ať vám při. Moderní skříňka na pračku s úložným prostorem. SKříň má dvě otevřené police a dvě police skryté za dvířkami. Co nechcete, aby bylo na očích to můžete skrýt.


Optimálne využitie priestoru. Praktická skriňa nad práčku, sušičku. Zatváracia skriňa kombinovaná s regálom. LTD s povrchovou úpravou melamínová živica.


Plastové klzáky šetrné k podlahe. Vrátane montážneho materiálu a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky