pátek 12. července 2019

Mačety gerber

Ultimate, Crucial, MP1. Full range of hunting and survival. All with year warranty. Fast shipping, order now! Free Shipping Available. Lovecké nože, Vreckové nože, Damaškové nože zn.


Mačety gerber

Ponúkame poľovnícke nože, vrhacie nože, keramické nože. Sice nejsou skladné nebo nenápadné, svou práci však odvedou bez odmlouvání. Mačety mají proti nožům velkou výhodu. Stejně jako nože se jejich konstrukce skládá z čepele a střenek neboli držadla.


Ponúka tak to isté, len v kratšom prevedení. Využíva špeciálne vyvinuté gumené rukoväte Gator, pre ergonomický úchop počas používania, či už pri sekaní hladkým ostrím na jednej strane,. Díky větší hmotnosti na špičce mačety má lepší. Bolo by dobré mať vždy so sebou nôž a pár praktických nástrojov. Vďaka väčšej hmotnosti na špičke mačety má lepší švih.


Mačety gerber

K Mačete je dodávané nylonové púzdro. Mačeta Gator Bolo Full-tang konštrukcia. Upřesnit parametry Cena: Kč. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z 6. Pro větší bezpečnost je rukojeť opatřená bezpečnostním poutkem a odolným pouzdrem, které lze nosit u opasku.


Kvalitní mačeta od firmy GERBER outdoorové řady. Gerber Guardian Tactical HexFlex. Mají zahnuté ostří, čepel z kvalitního kovu a rukojeť z kvalitního dřeva. Naše mačety většinou obdržíte spolu s ochranným pouzdrem. Vyberte si tu správnou mačetu za výhodnou cenu!


Univerzální mačety a sekery využijí či chataři, stavbaři a nezapomněl i na truhláře. Mnohé z nich jsou zakoupitelná s pouzdrem, které jistě oceníš. Vynikající nástroj s ocelovou čepelí je vždy doplněn kvalitním a praktickým pouzdrem.


Vhodné pro bushcraftové aktivity. Vybavte se nástroji od proslulého amerického výrobce KA. Dříve se považovalo za luxus mít doma mačetu. Dnes však u nás při ceně od 32-Kč může mít tuto krásku doma každý!


Nože, ale i mačety ušli od svých pazourkových předchůdců z doby kamenné, přes dobu měděnou a železnou, pěkný kus cesty, která jim dopomohla k dnešní velmi efektivní a nenahraditelné podobě. Pro sekání, řezání a ostatní druhy ostré práce byla stvořena tato kategorie, kde naleznete veškeré vybavení tohoto druhu. Tieto pomôcky ti budú v prírode skvelým pomocníkom. Mnohé vecí zakúpiš rovno aj s púzdrom, ktoré oceníš. Vyrábí se z odolného kovu, který je osazen krátkým držadlem ve spodní části.


Mačeta je prakticky primitivní sečná zbraň o délce - cm. Existují různé druhy, mačety čistě pracovní i vojenské. Bez DPH: 290€ - praktická mačeta určená na sekanie kríkov, bambusov,.


Predtým sa považovalo za luxus mať doma mačetu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky