pátek 5. července 2019

Litinové nádobí belis

SFINX ve Vrátě u Českých Budějovic. Neváhejte vyzkoušet kvalitní litinové nádobí , které bude ve Vaší domácnosti dloužit po generace. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové. Výrobky série QUEEN LINE - litinové nádobí.


Jedná se o unikátní výrobky, jejichž tvar byl navržen s důrazem na originalitu, atraktivní design, vysoké užitné vlastnosti a. Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit.

Neváhejte a dejte přednost zdravotně nezávadnému způsobu připravy pokrmů v našich smaltovaných hrncích, pánvích, pekáčích a dalším smaltovaném sortimentu. Tomuto nádobí se odpradávna přezdívá litinové , přestože se nejedná o pravou litinu, ale o velmi silný ocelový plech. Díky tomu je nádobí robustní a velmi podobné litině.


Ti co jej znají, určitě potvrdí, že se jedná o nádobí s velmi dlouhou životností. Jak již sám název napovídá, jde o výjimečný výrobek v sortimentu smaltovaného nádobí. Dangerous Cutting Down Biggest Tree Chainsaw Machine Extreme Skill Fastest Tree Felling Compilation - Duration: 11:58.


BELIS je v současnosti. Pekáč od firmy Belis je kvalitní kus nádobí s velmi dlouhou životností. Je vyrobený v České republice a má smaltovaný vnitřní povrch v modré barvě.

Výhodou smaltu je, že se nespálí, neoškrábe, zachová si svůj lesk a neuvolňují se z něj žádné nežádoucí látky. Get your 3-Day weather forecast for Belis , Cluj, Romania. Dlouholetá tradice smaltování nádobí a bohaté zkušenosti s jeho výrobou garantují výrobky nejvyšší. Litinové nádobí je vysoce odolné a není výjimkou, že se dědí z generace na generaci.


Nádobí z litiny je tvarově stálé, při zahřátí se nekroutí ani nerozpíná. Litinové hrnce a kastroly jsou extrémně rezistentní vůči poškození a proto často patří mezi oblíbenou součást vybavení českých kuchyní. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme. Pánev BSE bez poklice 24cm je.


Smaltované litinové nádobí. Na litinovém nádobí vařily už naše babičky a řada z nás má jeden nebo dva kousky doma ještě z této doby. Ať si koupíte sebelepší teflon nebo keramiku, časem ho budete muset vyměnit kvůli poškozenému povrchu. Litina je všechny přežije - ušetříte tak spousty peněz.


Vyrábíme pro vás dokonalé smaltované litinové nádobí , prověřené jak historickými zkušenostmi, tak soudobýmí šéfkuchaři a spokojenými zákazníky. V Česku výrobce litinového nádobí chybí, pod pojmem české litinové nádobí dodává firma Belis nádobí z pevné oceli s typickým modrým smaltováním. V sortimentu máme jednotlivé kusy i celé sady nádobí. Celkobě naše nabídka zahrnuje keramické , titanové , teflonové , litinové , měděné , smaltované a nerezové nádobí. Belis dílná sada nádobí STABIL EXTRA SFINX.


Nová řada Sfinx značky Belis je určena pro ty, kdo upřednostňují tradici a dlouholetou životnost nádobí.

Nádobí BSE má navíc uvnitř nádob aplikován speciální modrý smalt, který má výborné kyselinovzdorné vlastnosti a zůstává po celá léta prakticky netknutý. Sada smaltovaného nádobí dílná Belis Daisy. Nádobí je vyrobeno z plechu o síle mm, uvnitř je aplikován speciální modrý smalt, který má výborné kyselinovzdorné vlastnosti a zůstává po. Vnější barva je červená (přechází z tmavé do světlejší), vnitřní je krémová. Teplo je ideálně rozloženo a vedeno po celém povrchu a. Ve vzduchu se točí mnoho otázek – jak se pozná kvalitní litinová pánev, zda je nutné litinu vůbec mít atd.


Věřte, že Skeppshult je nejlepší výrobce litinových pánví vůbec. Smlatované nádobí lze využít na všechny typy ohřevu včetně indukce. Všechny části lze mýt v myčce na nádobí.


Důraz u tohoto nádobí je kladen na praktičnost více než na design. Pekáč z litiny, poklice s žáruvzdorným nerezovým úchytem, masivní litinové rukojeti, vynikající tepelná vodivost po celém povrchu, výhoda litinového nádobí je ve vysoké tepelné vodivosti a následné distribuci tepla, výsledkem bude vždy křupavý pokrm s výraznou chutí a šťavnaté maso, kvalitní materiál s dlouhou. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky