čtvrtek 25. července 2019

Výroba pivovarů

Vybavení pivovarů a cidérek. Varny, kvasné kádě, ležácké, kvasné a přetlačné tanky, CK tanky, chlazení, mačkadla sladu, kvasničárny, CIP stanice atd. Společnost EBIA CZ se zabývá výrobou, vývojem a konstrukcí zařízení a doplňků z nerezové oceli, primárně výrobě a realizaci minipivovarů.


Nabídka typových řad minipivovarů BREWORX : BREWORX CLASSIC. Základní řada pivovarů BREWORX, která je určená nejširšímu okruhu zákazníků, kteří chtějí vyrábět pivo z tradičních surovin, tedy z obilného sladu, vody a chmele s pomocí pivovarských kvasinek.

Veškeré produkty vyrábíme ve Vámi určených velikostech. Minipivovary jsou určeny pro výrobu piva plzeňského typu. Czech Brewery System s. Technologie výroby ovocných alkoholických nápojů. V tomto procesu dochází k rozštěpení škrobů na jednoduché, zkvasitelné cukry.


Dobré je ječmen při máčení. Luxusní ubytování v historickém centru města. Pivovar, exkluzivní gastronomie, designované pokoje.

Možnost exkurzí po pivovaru. Plně vybavené řemeslné pivovary a minipivovary, stroje na přípravu sladidel, pivní fermentační nádrže, stroje na zpracování piva, chladicí systémy, řídicí systémy, zařízení pro plnění piva do obalů, čištění a dezinfekce apod. Naše výroba minipivovarů Vám tak zajistí velké množství kvalitního piva. Konzultace Se všemi zákazníky před samotnou výrobou minipivovarů nebo více objemových pivovarů pro restaurační zařízení nabízíme osobní konzultace.


Výroba a predaj kompletných pivovarov. Při plánování harmonogramu výstavby pivovaru můžete počítat, že přibližně 3-měsíce trvá výroba zařízení, měsíc zabere doprava, instalace na místě, zapojení a odzkoušení, – měsíce trvá výroba „prvního piva“. Postaráme se o zaškolení obsluhy a pravidelné dodávky kvalitních. Základní sady restauračních pivovarů se zjednodušenou výrobou piva. Pivo se vyrábí ze sladových koncentrátů.


Zákon však platil pouze pro spodně kvašená piva a pšeničný slad se tedy mohl používat pro výrobu weizenů. Specializujeme se na výrobu varen, potrubářská práce, montáž. Zaměřujeme se také na farmaceutický a potravinářský průmysl. Zpracování mědi a mědikovectví má v Pacově tradici více jak 143. Z mědi se vyráběli lihovarské kolony, výměníky, nádoby.


V dnešní době stále více měděné výrobky nahrazuje cenově levnější, trvanlivěší a na zpracování méně náročnější nerez. Vyrábíme tlakové i beztlakové nerezové nádoby.

Naší hlavní výrobní činností jsou návrhy a výroba nerezových celků především do pivovarnického, ale také farmaceutického a potravinářského průmyslu. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Nekl, s. Joes garage brewery, s. HD - SERVIS Milan Doubek,. Pivovary jsou uzpůsobeny pro výrobu piva v domácích podmínkách.


Splňte si sen uvařte si pivo na které budete pyšní. Vážení výrobci, majitelé pivovarů , chovatelé koní, hovězího dobytka, ovcí, koz, jelenů, pštrosů a jiných užitkových zvířat. Naše firma Vám nabízí pomocníka ve správné a úsporné výživě. Vy víte, lépe než my, že není jednoduché dosáhnout dobrých a kvalitních výnosů v mase, mléce a výkonu koní.


ZTech - výroba minipivovarů-pasterizačních-sýrařských kotlů. Vítáme Vás na stránkách naší firmy. Naše společnost Vám nabízí jen ty nejkvalitnější služby v daném oboru. V dnešní době se firma zaměřuje na výrobu mini- pivovarů a mikropivovarů, včetně veškerého příslušenství a jeho servisu.


Do našeho portfolia patří i automatizace technologií na vaření piva, kontrolu a regulaci teplot, mytí a plnění keg sudů, plnění lahví a automatické CIP. Homebrewing,jak se domácí výroba piva nazývá anglicky je v zahraničí velice rozšířený koníček. Vzhledem k mimořádným opatřením vlády ČR od. Hlavní stránka Vážení zákazníci. Zásilkovna a PPL k omezení výdeje zásilek na dobírku s platbou v hotovosti.


Nejčastěji vyhledávanými technickými zajímavostmi, které jsou spojeny s výrobou potravin, jsou v regionu pivovary. Do většiny z nich můžete jít na exkurzi. Střevači, Panská sýpka v Nudvojovicích, Kacákova Lhota, Dětenice, Radim, Nová Paka, Spařenice, Vokšice, Hospodářský dvůr. Vaření piva a domácí výroba piva nemusí být určena jen ke konzumaci. Pivní kosmetika je velmi oblíbena pro své účinky, které pivo díkypivním kvasnicím má.


Prodej domácího piva a piva z malých pivovarů a piva cizích značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky