pátek 12. července 2019

Struhadlo na řepu rotační

Struhadlo na řepu rotační od 9Kč - Heureka. Multifunkční struhadlo vynikající pro snadné strouhání, plátkování a krájení potravin. Plechové struhadlo na řepu s dřevěným rámem. Rám je optřen rukojetí pro snadnou manipulaci a práci. Celkový rozměr: x cm.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Skládá se ze tří plastových částí, a tří výměnných planžet. Jednou rukou uchopte drážkovaný plášť a vysuňte přítlačný píst. Strouhanou potravinu vložte do.


Stojanová řezačka řepy na ruční pohon ( klika ). Kenwood KAX643ME bubínkové rotační struhadlo k Chef XL Sense a kMix. Krouhačka kruhadlo struhadlo na řepu rotační.

Bubínkové rotační struhadlo pro roboty Kenwood Chef XL Sense a kMix. Rotační struhadlo na krouhání řepy. Určeno pro jemné a hrubé strouhání a krájení, tenké a tlusté plátky a struhadlo vhodné na parmezán či brambory.


Cena produktu bez dopravy Skladem. TUZEMSKO Řezačka řepy krouhač struhadlo na řepu rotační -krouhačka okopaniny, brambo. Ruční, rotační krouhačka je určená pro přípravu krmiv pro hospodářská. Bubienkové strúhadlo Bubienkové strúhadlo je ideálne pre kontinuálne strúhanie a plátkovanie zeleniny, ovocia, orechov, syra a pod. K dispozícii je rôznych strúhadiel pre jemné a hrubé strúhanie, tenké a hrubé plátky a strúhadlo vhodné na parmezán.


Náhradní plech na struhadlo na řepu tloušťka mm. Přihlášení Registrujte se. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Kutná Hora, cena 500Kč, od khmalna Sbazar. TESCOMA rotační struhadlo HANDY, disky. Jemné struhadlo se speciální čepelí. Bílá miska se struhadlem Zone Peili. Nerezový kráječ na knedlíky vám v mnohém usnadní práci při přípravě knedlíku.


Kráječ značky Orion najednou nakrájí až stejných plátků kynutých i bramborových knedlíků silných cca cm.

Krájet můžete však i sýrové nebo sladké piškotové rolády, měkké sýry typu mozarella apod. Inovativní struhadlo Mandolína 5vod výrobce InnovaGoods je vyrobeno z ABS, PP a nerezové oceli v moderním designu. Díky redukované kompaktní velikosti navíc zabere málo místa. Mlýnek na řepu se využívá i jako bubnové struhadlo , rotační strouhač, drtič jablek, šrotovník na ovoce, zelí, červenou řepu , hlízy.


Vroubkovaný buben vypadá jako velké struhadlo na sýr, které může změnit Vaše jablka na malé kousky, aby se snadno lisovaly. Není potřeba žádný drtič na ovoce, ale stačí tento.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky