čtvrtek 18. července 2019

Mlýnek na koření tescoma

Moderní elektrické mlýnky na pepř a sůl vyrobené z nerezavějící oceli nebo odolného plastu. V čem mlýnek GrandCHEF vyniká? Následné doplnění koření , kterého se do komory vejde asi g (tj. jeden malý sáček na koření ), je velmi snadné a nezabere vám víc než několik vteřin. Ze stejné řady GrandCHEF si můžete pořídit další mlýnky na pepř, chilli papričky, koření a bylinky nebo muškátový oříšek. S čerstvě namletým pepřem posunete své pokrmy na novou úroveň.


Základem vaření je koření. S víčkem pro zachytávání zbytků koření. V nejsou součástí balení. Hodnocení produktu: Moderní ruční mlýnek vynikající pro dochucování pokrmů během vaření a. TESCOMA elektrický mlýnek na pepř a sůl PRESIDENT, v 1. Univerzální mlýnek na strouhanku HANDY, struhadla. Strouhat na klasickém struhadle rohlíky nebo ořechy je šílená dřina, ale i když na něm strouháte zeleninu, čokoládu nebo sýr, je to únavné, máte špinavé ruce a hrozí vám zranění.


Mlýnek na maso TESCOMA HANDY. Mlýnky na koření – TESCOMA mlýnek na chilli papričky GrandCHEF. Hrubost namletí si můžete nastavit dle vaší potřeby, přičemž odložit jej můžete jak na jednu, tak druhou stranu díky oboustrannému designu.


Veškeré informace o produktu. Objevte jedinečnou chuť čerstvě namletého koření. Pořiďte si mlýnek na koření a už jinak své jídlo ochucovat nebudete! Velmi oblíbené u našich zákazníků jsou francouzské mlýnky na sůl a pepř firmy Peugeot. Kořenky slouží pro uschování různých druhů koření.


Snadno se doplňují a mají různé typy otvorů pro pohodlné dávkování. Vyberte si sady kořenek s praktickým stojanem. Nesmí vám chybět ani mlýnek na koření , sůl nebo pepř, slánka a pepřenka. Tento mlýnek je ideální pro přípravu čerstvě namleté majoránky, oregana, tymiánu, rozmarýnu, kmínu, anýzu, nového koření apod.


Kombinovaný elektrický mlýnek na pepř a sůl v. Zejména v české kuchyni je velice využívaný na mletí máku, který se přidává do celé řady pokrmů. Tescoma nabízí velký výběr mlýnků na koření. Nikdo neodolá čerstvým makovým buchtám, nebo nudlím s mákem.


Abyste si chuť opravdu užili, je třeba ho namlít na správnou hrubost. S mlýnkem Handy jí snadno. S kvalitním keramickým mlecím mechanismem, nastavitelnou hrubostí mletí a víčkem pro zachytávání zbytků koření. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty.


Jaké má mlýnek GrandCHEF další výhody? Slevy na značku TESCOMA. Akce na téma mlýnek na koření najdete na Skrz.


Elektrický mlýnek na sůl VITAMINO značky TESCOMA je vynikající pro dochucování pokrmů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky