pátek 19. července 2019

Minutka tescoma

Držte si maximální přehled o době vaření, dušení nebo pečení. K tomu vám pomůžou minutky TESCOMA z oblíbených řad ACCURA a PRESTO. Máme pro vás klasické minutky, například ve tvaru jablka, nebo digitální minutky.


Kuchyňské minutky pohlídají čas při vaření nebo pečení a jeho uplynutí ohlásí výrazným zvukovým signálem. V nabídce minutek do kuchyně TESCOMA jsou digitální i klasické natahovací minutky, včetně minutek ve tvaru ovoce.

Minutka je tenká, kompaktní a perfektně skladná. Minutky nastavte na maximum a otočte zpět na požadovaný čas, po jeho uplynutí minutky zazvoní. Kč (vč.


DPH) Koupit Digitální minutky PRESTO min. Opatřeno magnetem pro snadné umístění v kuchyni. Tieto stránky používajú súbory cookie.


Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.

TESCOMA minutka jablko PRESTO min Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze Nastavte na maximum a otočte zpět na požadovaný čas, po jeho uplynutí minutka zazvoní. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Chci levně nakoupit Více informac í. Poslední zákazník: , Sestavy prvotřídní kvality. Moderní a spolehlivá minutka nesmí chybět v žádné kuchyni.


Tescoma Accura Digitální minutka časy za Vás ohlídá čas vaření a pečení pokrmů a to až se třemi časovými intervaly. Moderní kuchyňské minutky pro přesné měření až časů při vaření. V čem digitální minutky ACCURA vynikají?


Minutky ACCURA měří paralelně až různé časové intervaly. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tescoma O nás Dizajn a kvalita Najčastejšie otázky Zákaznícky servis Darčekové poukazy Spolupráca Affiliate. Kuchyňské teploměry TESCOMA umožňují rychlou kontrolu aktuální teploty pokrmů a nápojů.


V nabídce jsou digitální i analogové kuchařské teploměry, včetně speciálních žáruvzdorných teploměrů do masa a do trouby, multifunkční digitální teploměr se stěrkou i teploměry pro podávání vína.

Minútky nastavte na maximum a otočte späť na požadovaný čas, po jeho uplynutí minútky zazvonia. Vybavené magnetom pre ľahké umiestnenie v kuchyni. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Praktická minutka do kuchyně v nádherném designovém provedení.


Díky této minutce již nic nepřipálíte. Magnetická - možnost uchycení na lednici nebo digestoř. TESCOMA - aktuální akční leták na tento týden Tescoma nabízí kompletní sortiment potřeb do kuchyně.


Naleznete zde funkční a dokonale kvalitní výrobky, které jsou určeny pro všechny typy kuchařů. Mimo jiné zde získáte i perfektní servis pro své zakoupené zboží. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Kompletní informace o produktech značky TESCOMA - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě.


Produkty TESCOMA na jednom místě - Heureka. Stylová digitální minutka Hama Xavax Touch je praktickým pomocníkem do každé kuchyně. Tato minutka umí odpočítávat až do minut a zvládá měřit na vteřiny.


Nastavení probíhá pomocí tří dotykových tlačítek a používání minutky je díky velkému displeji velmi intuitivní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky