středa 17. července 2019

Skleněný poklop na dort

Skleněný podnos na dort 32cm. Vytvoříte tak snadno a rychle originální svícen. Poklop na dort ze skla. Vhodné na dort , zákusky, sýry a další podobné potraviny.


Možnost dokoupení skleněného podnosu. Lze mít v myčce nádobí. Značka GALZONE byla založe. Podnosy a poklopy na dorty využijete při servírování jakýchkoli moučníků. Jednoduchý doplňek na zahradu potěší každého kutila!


Při servírování, obzvláště sladkých svátečních pokrmů, jistě užijete i podnosy a poklopy na dorty. Design od renomované značky Asa Selection, který je použit na sortiment tohoto druhu, je elegantní a skvěle doplní váš jídelní stůl. Hodnocení produktu:.


Detail produktu Do obchodu. Použít jej však můžete k jakémukoliv kruhovému podnosu na dort o průměru větším jak 2cm. Prohlédněte si naši nabídku dekorativního i praktického nádobí na servírování.


ASA Selection je předním výrobcem keramiky, porcelánu a bytových dekorací, jejichž. Vaše jídlo tak bude hostům nejen chutnat, ale bude také krásně vypadat. Vybírejte z širokého sortimentu od elegantních skleněných servírovacích stojanů s víkem až po nádobí, jež se dá použít i pro zapékání v troubě.


Jednotlivé kousky byly vyrobeny z průhledného skla, tedy neutrálního materiálu, který se hodí do každého prostředí. Retro skleněný poklop k. Velmi kvalitní zpracování vyrobeno ze silnostěnného skla. Podnos s poklopem má elegantní moderní design, který se hodí do profesionálních provozů i do domácnosti. Set obsahuje podnos na nožičce a podklop s úchytem.


Moc jsem si přála skleněný poklop a také skleněný podstavec na dort. Líbí se mi,že jsou v něm pečené sladkosti stále na očích a tím rychleji mizí. A přání se mi vyplnilo.


Ani jsem to netušila,že se dočkám tak brzy. A tam jsem tento poklad objevila a už jsem ho nedala. Tác můžete použít při servírování i bez poklopu, třeba na prostřenou tabuli při oslavě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Náš tip: Pokud nemáte co pod poklop vystavit.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Elegantní a jednoduchý design od renomované německé značky Leonardo, předního světového dodavatele v oblasti kvalitního moderního skla.


Tyto poklopy budou nejen praktickým doplňkem při servírování pokrmů, ale také krásnou ozdobou každého interiéru. U nás najdete skleněné poklopy od předních značek jako například Ib Laursen či Chic Antique. Co budou ukrývat u vás doma? Sladké sušenky, kousky koláče nebo celý dort. Pro přenášení i servírování Podnos na dort s poklopem využijete nejen k servírování, ale také k přenášení a skladování připravených dobrot, jako jsou dorty, zákusky, jednohubky či chlebíčky.


Moderní skleněný stojan na dort okouzlí svým zaobleným povrchem a stabilní základnou. Kč ve obchodech Porovnat ceny. Orion kulatá podložka pod dort cm.


Jídlo je mnohem radostnější, když se snadno servíruje a podává krásně upraveno. Nabízíme proto nádobí na servírování , které ladí s hlavními styly našeho nádobí, takže si budete moci vytvořit nádherně prostřený jídelní stůl, kdykoli budete chtít. Slouží k ochraně dezertů proti vysychání či proti hmyzu. Vyroben byl z kvalitního skla, velmi snadno se tak čistí.


Opatřen byl také dostatečně velkým úchytem pro pohodlnou manipulaci. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Vynikající pro přenášení a podávání dortů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky