středa 10. července 2019

Mini pečící trouba

Nemáte prostor pro klasickou pečící troubu? Pořiďte si mini troubu. Jedná se prakticky o plnohodnotnou náhradu za klasické trouby. Samozřejmě jsou menší, jde tedy o menší objem, který můžete využít. Výrobce uvádí možnost použití pečících forem o průměru až centimetrů.


Vnitřek trouby je osvětlen pro lepší kontrolu pokrmu během přípravy.

Tento model vyniká zpracováním v antracitové. Potřebujete-li pečící troubu umístit do již zařízené kuchyně nebo chcete využít volného místa na lince, pak jsou pro vás nejlepší volně stojící trouby. Jsou mnohem jednodušší, menší a méně vybavené, než jejich vestavné protějšky. Pečící trouba naopak boduje výbornou přenosností a kompaktností.


DMS Germany OCR-48D mini pečící trouba s grilem. Se vším si trouba bez zaváhaní poraí. Mini trouba značky Royalty Line, která nesmí chybět v žádné kuchyni.


Jídlo je skvěle propečené a hlavně chutné. Dosáhněte v kuchyni dokonalosti s kvalitní troubou.

Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat troubu. Díky jejím rozměrům ji můžete umístit opravdu kamkoliv - jak na poličku, tak n. Zobrazit jako: Tabulka. Horkovzdušná mini trouba - DOMO DO518GO, litrů. Stejně jako ostatní spotřebiče i trouby prošly za poslední roky velikým vývojem.


Tento online obchod používá cookies k některým užitečným funkcemi. Například informace o aktuální relaci nebo jazykové nastavení jsou uloženy na Vašem počítači. Navíc poskytne různé pečící funkce, které byste u druhého typu hledali marně. Když je vsazena do korpusu kuchyně, působí esteticky mnohem zajímavějším a modernějším dojmem.


V menších kuchyních se uplatní specifický typ označovaný jako mini trouba. Hodí se tak do moderních kuchyní. Díky svým kompaktním rozměrům se vejde opravu všude a nikdy se nestane, že by snad začala překážet. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Domácí mini trouba Sage The Smart Oven Pro je úžasným nástrojem pro kuchaře, který touží po přístroji, který upeče dokonalou pizzu, lahodné koláče, nebo skvěle opéká maso.


Díky originálnímu Elementu IQ jsou veškeré vařené pokrmy dokonale upečené. Poskytuje všechny typy ohřevu - klasické pečení, pečení s ventilátorem, gril a gril s otočným rožněm. To vše v malém a kompaktním rozměru ideální do menšího bytu nebo chatu či chalupu.


Nehřeje vrchní spirála.

Multifunkční mini trouba o objemu 48L v které bude radost jídla připravovat. Trouba má nepřilnavý vnitřní povrch pro. Malá, spolehlivá a hlavně schopná připravit pokrmy s úžasnou chutí a propečením.


Vnitřní povrch trouby je galvanizovaná ocel. Pro větší bezpečnost jsou dvojitá bezpečnostní. Elektrická pečící trouba s vnitřním objemem litrů.


Díky integrovanému ventilátoru lze využít i ohřev horkým vzduchem Přístroj splňuje nejvyšší nároky na bezpečnost používání. Jedinečný a nadčasový design spolu s inovativními technologiemi je kombinace, se kterou objevíte svůj skrytý kulinářský talent. SmartClean – horkovzdušné pečící trouby s ventilátorem zaručují především dokonalou přípravu masných pokrmů. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů mini trouba.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky