středa 17. července 2019

Porcelán modré třešně

Keramické korbele s víčkem. Moderní bytové doplňky. Panenky s porcelánovou hlavou. Přátelské soupravy z porcelánu.


Talířová sada v oblíbeném venkovském dekoru blue cherry- modré třešně.

Obsahuje mělké talíře průměru cm. Talíře jsou vhodné do myčky nádobí a mikrovlnné trouby. Popis: Starý porcelán Teplice. Jedna velka dóza a jedna malá mají prasklinu jinak jsou ostatní v pořádku a na svůj věk jak nové. Možnost prodeje i po jednom kusu.


Srnčí hřbet, český porcelán , 2 modré třešně , Thun. Porcelánová forma - srnčí hřbet dekorovaná modrými třešněmi. Porcelán je vhodný do mikrovlnné trouby a myčky nádobí.

Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli p. Společnost má ve svém výrobním programu ucelené tvary užitkového či hotelového porcelánu, speciální varný program, porcelán pro děti a zakázkové zboží pro velké mezinárodní řetězce. Třešně ale nemusí být jen rudé. Koupit se dá i razítko s třešněmi – ozdobit si tak můžeme cokoliv. Tento dekor byl oblíbený již i dříve – třešně můžeme vidět.


Míšeňský porcelán je první evropský porcelán. Toto zboží je dostupné do dnů, od objednání na našem E SHOPU. Vyměňte svůj nový porcelán za starý. Je libo Míšeň či Brusel?


Na Aukru najdete širokou nabídku starožitného porcelánu. Jsme malá firma nadšená krásnými věcmi. Seřadit: Položek na stránku: Cibulák - váleček ZAMLUVENO. Tento porcelán tak můžete používat v mikrovlnných troubách a myčkách nádobí.


AJOVÁ SOUPRAVA CIBULÁK. Modré třešně dva šálky. Keep your sweets all to yourself with these individual freeform pies. Karlovarský porcelán nejvyšší kvality.

Stará porcelánová mlíčenka modré třešně. Dekor tvoří klasický motiv modré třešně. Obchod s karlovarským porcelánem. Prodám starý originální porcelán modré třešně , pouze celou sbírku.


Objevte nápady na téma Proposal. KORONAVIRUS INFO: Vážení zákazníci, v návaznosti na žádost doručovacích služeb Vás žádáme o upřednostňování platby předem z důvodu minimalizování kontaktu s doručovatelem. Atypický hrneček modré hrozny - třešně.


Používá se pro výrobu nádobí, sanitární keramiky, elektrických izolátorů, dlaždic, ozdobných předmětů, v dentální keramice a mnoha dalších předmětů (hlavičky panenek aj.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky