úterý 9. července 2019

Louskáček na ořechy tescoma

Vynikající pro louskání ořechů všech obvyklých velikostí: lískových, vlašských, para ořechů apod. Snadno rozlouskne skořápku a nerozdrtí jádro. Bezpečně otevře šampaňské i ostatní druhy šumivých vín a šroubovací uzávěry PET lahví. V čem nářadí GrandCHEF vyniká?


Vysoce funkční a odolný je louskáček na ořechy Prezident. S louskáčkem se dostanete k jádru všech běžných druhů oříšků jako jsou pistácie, lískové ořechy , vlašské ořechy apod.

Masivní louskáček pro všechny obvyklé druhy a velikosti ořechů. Vyrobeno z odolné slitiny ušlechtilých kovů, vhodné do myčky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Opatřeno pružinou , díky které je louskáček stále r. Cena s DPH: 2Kč Registrov. Výborné pro pohodlné otevírání.

Pokud si nekupujete již vyloupané ořechy , potřebujete kvalitního pomocníka, který vám tuto pochoutku dostane z mnohdy téměř nedobytné slupky. TESCOMA louskáček na ořechy PRESTO. Je vyroben ze slitiny ušlechtilých kovů.


Použitý materiál je odolná slitina kovů. S uzavírací pojistkou pro bezpečné skladování. Elektro, u kterého si můžete tento výrobek rovnou zakoupit za skvělou cenu 2Kč.


Tescoma louskáček na ořechy PRESIDENT. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zabalení, odvoz na poštu a odeslání možno ( 6-). Inzerát platí do vymazání ! Louskáčky a odpeckovače.


Pružinový louskáček na ořechy bude určitě i vaším favoritem. Prémiové řada GrandCHEF je ucelená linie špičkového kuchyňského nářadí, která zahrnuje více než klasických, speciálních i trendy výrobků pro domácí i profesionální kuchyni. Oříšky a ořechy všech druhů a velikostí snadno rozlouskne kovový louskáček PRESTO.


Ořechy lískové,vlašské nebo para jsou zbaveny skořápek bez rozdrcení jádra. Tento louskáček také lehce otevře všechny obvyklé PET láhve. Tip: Vyloupané ořechy můžete dát do mrazáku,kde.

Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Miska a louskáček , ZELLER. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Povrch louskací hlavy je zevnitř závitový s malými ostny, takže nám v ní ořech pevně drží. Dodáváme ve více barevných provedeních bez možnosti výběru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky