středa 31. července 2019

Vestavná myčka mora

Vestavná myčka mora

Prohlédněte si naše dokonalé myčky od značky MORA. Vzhledem k funkcím, které myčky nabízí se řadí mezi ty nejlepší na trhu. Dominantou jsou technologicky vyspělé funkce zajišťující dokonalé sušení i mytí na vysoké úrovni. Je uzpůsobená pro devět sad nádobí a nabídne Eco program, odložený start i systém AquaStop. Mora VM 5X - spolehlivý společník.


Myčka pojme až sad špinavého nádobí. Navíc překvapí tichým provozem, jelikož. Recenze Bosch, Beko, Miele, Siemens,.


AquaStop se nemusíte obávat nepříjemného překvapení v podobě vytopení. Vestavná integrovaná myčka MORA IM 690. Prádlo přeci také neperete v ruce, tak proč to dělat jinak u nádobí?


Kromě toho disponuje nadstandardním vybavením, jednoduchým ovládáním a úsporným provozem. Spotřeba energie na jeden cyklus mytí činí kWh a spotřeba vody je l. S účinností mytí a sušení A, spotřebou vody 9l a hlučností 47dB bude vaše nádobí dokonale čisté, navíc vám ušetří spoustu vody a elektrické energie a výsledkem budete ohromeni. Hospodárnému provozu zdatně sekunduje také nízká hlučnost. Za chodu nepřesáhne hladina hluku.


Pojme až sad nádobí. Co se týká spotřeby elektrické energie, ta jí mírně nadprůměrná. Vody spotřebuje naopak méně než je obvyklé. Je vybavena většinou funkcí, chybí ji pouze dětská pojistka.


Rozhodli jste se, že si konečně pořídíte myčku nádobí, ale obáváte se, že doma nemáte dostatek volného prostoru pro tento spotřebič? Nelamte si s tím hlavu a sáhněte po plně integrované myčce nádobí Mora IM 5o šířce pouhých cm. MYČKA IM 5VESTAVNÁ INTEGROVANÁ MYČKA Total AquaStop Bezpečí proti uniku vody Vaše bezpečí a klidný spánek či odjezd na dovolenou vám zajistí bezpečnostní funkce AquaStop.


Myčku tak můžete nechat v provozu přes noc i jindy naprosto bez dohledu. V případě úniku vody anebo zatopení se funkce AquaStop automaticky. Ve zkratce: Prodejny fungují pouze jako výdejny on-line objednávek, platba jen kartou.


Vestavná myčka mora

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. MYČKA IM 5VESTAVNÁ INTEGROVANÁ MYČKA Funkce OdloženýStart Naplánujte čas pro čisté nádobí Tato funkce vám umožní naprogramování zapnutí myčky až hodin předem.


Vy tak můžete využít například výhodných nočních tarifů za elektřinu nebo si automaticky zapnout myčku v čase, který vám nejvíce vyhovuje a. Ovládání myčky je umístěno nahoře a je elektronické. Nabízí množství mycích programů jako např. To je praktický pomocník do každé domácnosti. Oproti standardní 60cm variantě zabere méně místa a zvládne umýt 8–sad.


Před pořízením zkontrolujte rozměry myčky v produktovém. Jak si vybrat myčku nádobí? Můžete vybírat z vestavných, volně stojících a plně integrovaných myček. Nejlevnější e-shop NetObchodak.


Zboží za akční ceny, slevy. Rušit vzhled kuchyně nebude ani rafinovaně skrytý ovládací panel. Půvabná slupka ukrývá skvělé funkce. Na až sad nádobí.


Auto 55°C- 65°C - myčka si sama zvolí mycí program podle znečištění vody. AQUA-STOP ochrana proti vyplavení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky