středa 3. července 2019

Teploměr na čaj

Na první pohled malé zelené srdíčko, na druhý slisovaný čaj - a po zalití dokonalá harmonie! Formovaný čaj Orientální krása se promění v něžnou oranžovou květinu. Oči pohladí barevnou kompozicí, čich zahalí do lehkého a svěžího aroma a chuť oblaží nasládlými květinovými tóny. Z jednoho kousku kvetoucího. Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Digitální teploměr na kávu, čaj a další činnosti při vaření v kuchyni. Baterie zdarma součástí balení!


Pokud jste propadli čajování stejně jako my, nesmí vám ve výbavě chybět teploměr na čaj. Ten uplatníte zejména při přípravě čajů choulostivých na různé teploty a které potřebují specifické hodnoty (například čínské a japonské zelené čaje, Maté apod.). Teploměry jsou klasické rtuťové, analogové, nebo.


Vysoká přesnost, snadná ovladatelnost.

Jak určit teplotu vody na čaj (i bez teploměru) Tak asi je jasný, že se nebavíme o 100°C. Skvělý pomocník na měření teploty vody pro přípravu sypaných čajů. Pokud nedokážete odhadnout přesnou teplotu vody, kterou by se měly určité druhy sypaného čaje zalévat máme pro Vás skvělou pomůcku a to čajový teploměr. Pokud je možný výběr z více barevných provedení, uveďte prosím Vaši vo. Praktický teploměr značky Fackelmann pro jednodušší přípravu sypaného čaje.


Rozsah teplot je až 1°C. Koukněte se také na podobný čajový teploměr , případně na velmi pěkný teploměr v dřevěném pouzdře. Perfektní přístroj, pro čajovou alchymii. Tedy, pokud jde o radost, z perfektně připraveného šálku čaje.


Třeba pro oblíbenou bytost, která je obvykle, nebezpečně rychlá a nevrlá lvice. Pokud používáte rychlovarnou konvici určitě vyčkejte minimálně vteřin až minutu - záleží i na objemu, za jak dlouho teplota vody klesne. Délka teploměru je cca 14cm. Teplotní rozsah od -10° C do 100° C. Vážení zákazníci z důvodu inventarizace skladu budou veškeré objednávky expedovány až od 2. Různé čajové nářadíčko a doplňky.


Multifunkční teploměr určen k měření teploty nápojů, mléka, kávy, čajů a masa. V našem případě neodmyslitelný pomocník při přípravě sypaných čajů náročných na správnou teplotu vody. Hodiny jsou z kovu a každá skleněná časomíra má jinou barvu písku.

Do vybavení současné moderní kuchyně patří také teploměr , který využijete nejen při zavařování, ale třeba i při pečení větších kusů masa, praktický je i teploměr do udírny…- a tak různé druhy a typy kvalitních kuchyňských teploměrů samozřejmě nechybí ani v naší nabídce. Návod k použití teploměru: - Držte pevně oba konce teploměru a po dobu sekund tiskněte na suché čelo. Naměřená teplota se zvýrazní zeleně. UBC teploměr digitální na kávu, čaj , potravin ks Nepostradatelný pomocník pro dokonalou přípravu čaje či kávy. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Sítko - nerezové vajíčko.


Barva plastového pouzdra se liší podle aktuální skladové dostupnosti (aktuálně červená).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky