úterý 2. července 2019

Prodám indukční vařič

Prodám indukční vařič. Inzerát byl odebran z oblíbených. Tělo vyrobeno z nerezavějící oceli se sklokeramickou varnou plochou. Velmi jednoduché ovládání pomocí jediného knoflíku.


Indukční varná deska je určena pro. Právě proto se jedná o nejlepší technologii, kterou si můžete do své domácnosti v této kategorii pořídit. Velmi rychlé nahřívání, snadné čištění, úspora elektrické energie.


Plně funknčí, možné otestovat. Prohlédněte si aktuální inzeráty indukční vařič. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Jedna pánev má nefunkční termostat v poklici. Je přiložen nový na výměnu. Varná deska Electrolux CIR604. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Dodnes jsme jej využívali jako hlavní vařič v domácnosti a nebyl s ním problém, každopádně když jsme ho před cca rokem kupovali z druhé ruky, bylo nám řečeno, že občas vynechává jedna z plotýnek.


Vařič se připojuje pouhým našroubováním ke kartuši s propan-butanem kartuše (já používám kartuše pinguin 230g) Pro pohodlné a rychlé použití slouží piezoelektrické zapalování a regulace průtoku plynu, pro přesné nastavení velikosti plam. Z důvodu rušení prodejny. Vařič je nový, nepoužitý, vyzkoušený a zabalený v originální krabici. Výkon kW, příkon 4V, rozměr ŠxHxV: 4x 6x 1mm.


Dům a zahrada - Vařič bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. BOMANN,skoro nepoužívaný.


Ohřev během několika vteřin díky indukční technologii, úspora času oproti klasické topné desce, bez fáze předehřívání-nízká spotřeba el. Možno zaslat i na dobírku. Yamaha 25getl , nové fendry,kotva, naviják s kurtou 50m,vesty,LED reflektory, nové Webasto topení i s. Je úplně nový, nepoužitý.


Technické parametry jsou na krabici na jedné z fotek. Vigan indukční vařič 60xcm. Pouze osobní odběr v Ostravě. Dotykové ovládání, Šetří čas a energii. Zboží bylo zakoupeno, jako nevhodný dárek.


Mám více kusů na prodej. Odpovědi na e-mail nebo tel. Univerzální outdorový vařič vhodný na turistiku, mototuristiku, motosrazy a pobyt v přírodě. Mužete v něm topit pevným lihem, tekutým lihem pokud máte malý lihový vařič vyobrazený na druhém obrázku, nebo v nouzi aj dřívkami tzv.


Pár mililitru lihu vám stačí na uvaření oběda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky