středa 24. července 2019

Mlynček na mäso

Elektrický mlynček na mäso je hit posledných desiatok rokov a treba podotknúť, že oprávnene. Mleté mäso s ním pripravíte zhruba štyrikrát rýchlejšie a to hlavné – bez fyzickej námahy. Pokiaľ nepatríte medzi tých, ktorí vytiahnu mlynček na mäso raz za pol roka, jeho pomoc určite oceníte. Na výber máte z desiatok.


V našich recenziách sme tentokrát siahli po piatich mlynčekoch na mäso , z ktorých niektoré ponúknu viac než jednu funkciu.

Aero je správnou voľbou pre ľudí, ktorí majú radi klasiku. Je vyrobený z hliníka a rukoväť na mletie je v kombinácií s drevom, vďaka čomu je zabezpečené pohodlné uchytenie. Predám profesionálny mlynček na mäso s prevodovkou do menších spracovateľských prevádzok na spracovanie väčšieho objemu mäsa. Nerezové mlecie doštičky.


Má kovové prevodové kolieska, tvrdý nerezový nôž a doštičky. Veľmi kvalitný mlynček na mäso Orava MM-9využijete nielen na mletie mäsa, ale aj na spracovanie zeleniny a iných mäkkých potravín. Strieborný hliníkový mlynček na mäso Č.

AERO od značky LAMART je vyrobený z kvalitnej liatiny. Maxima mlynček na mäso MMM 32. Okrem toho sú červ, nôž, pohon a prstenec z nehrdzavejúc. Ako vybrať mlynček na mäso Ručný alebo elektrický mlynček ? Ručný mlynček na mäso má jednoduchú liatinovú, prípadne u nových modelov plastovú, konštrukciu a kľučku na poháňanie mlecieho slimáka. Ide o typ, ktorý je charakteristický svojou dlhou životnosťou (mnohí si spomenú na svoje detstvo) v desiatkach rokov.


Je to elektrický mlynček na mäso , ktorý sa pýši max. Pracuje efektívne, rýchlo a kvalitne. Dokáže spracovať až kg mäsa za jedinú minútu. Profesionálne ručné liatinové mlynčeky na mäso a príslušenstvo na mlynčeky na mäso rady Porkert RKS - 32. Porkert - tradičný český ručný mlynček na mäso overený storočím.


A vďaka rôznym nadstavcom môžete pripravovať mäso presne podľa Vašich predstáv! Sada obsahuje hliníkové nadstavce, posúvač potravín a adaptér na výrobu klobás. MLYNČEK NA MÄSO už nie je iba výsadou zabíjačkového vidieka, ale aj panelákových domácností, ktoré nemajú vo svojom okolí tradičné mäsiarstvo.


Ak si robíte chute na čevapčiči, čufty, bravčovinky, hamburgery.

Súčasťou mlynčeka sú mlecie. Eektrický mlynček na mäso ,zvládne zabíjačku alebo domácu výrobu klobás. Motor má výkon 850w čo úplne vyhovuje pre účel. Telo mlynčeka je z nerezu,hlava a šnek je z mlynčekovej zliatiny. Nie je určený na veĺkovýrobu ale ako hoby na výrobu klobás.


Prevodovka a hriadeĺ je z ocele. WESTMARK Mlecí disk na mlynček na mäso s otvormi 4. Mlecí disk na mlynček na mäso (veľkosť 10) s otvormi 4. Mlynček splní vaše očakáva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky