pátek 26. července 2019

Stroj na čokoládu

Stroje na čokoládu Při práci s čokoládou jsou důležité kvalitní suroviny, postup zpracování i profesionální stroje. V naší nabídce najdete mnoho zařízení na zpracování čokolády, které jsou v cukrářském provozu nepostradatelné , ať už chcete vyrábět pralinky, krájené náplně, dražované produkty nebo tabulky čokolády. Tento stroj na poťahovanie čokoládou sa používa na výrobu čokoládou obalených sladkostí, ako sú arašidy, lieskové orechy a sušené ovocie obalené čokoládou alebo inými cukrárenskými špecialitami.


Kliknutím na „Přijmout cookies“ souhlasíte s tím, že nám umožníte ukládat cookies, abychom vylepšili navigaci na webu, analyzovali jeho využití a pomohli v našem marketingovém úsilí, např. Doprajte svojim zákazníkom zmrzlinu tej najvyššej akosti! Talianske zmrzlinové stroje Frigomat sú vďaka štyridsaťročnej tradícií a bohatým skúsenostiam špičkou v obore cukrárskej techniky.

Lze použít také na horké ovoce a další pokrmy. Tento profesionální stroj je schopen udržet správnou krystalizaci i při značně nižších temperačních teplotách, než je obvyklé. Nová verze profesionálního temperovacího stroje na čokoládu vybavený novou verzí řídícího digitálního panelu.


Univerzální stroj s nízkými provozními náklady. Hledáte-li jednoduchý stroj na výrobu čokolády se snadnou obsluhou a údržbou, výbornou variantou je výrobník horké čokolády LOLA. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Unsubscribe from TEN ART STROJE pro pekárny a cukrárny?

SELMI - stroje na zpracování čokolády, temperování čokolády, potahování čokoládou, dávkování čokolády a náplní a mnoho dalšího. Stolní tempírka MINITEMPER s malými rozměry. Od velkých tempírek se liší tím, že není průtoková a temperuje se otáčením mísy proti statické stěrce. Velkou výhodou je temperování malého množství čokolády a možnost výměnné mísy, která umožnují rychlou výměnu různých druhů a barev čokolády. Rozpusťte svou čokoládu ve stroji pro temperování čokolády (zapněte termostat na °C), pak snižte termostat na ±°C (pro tmavou čokoládu ) nebo na ±°C (pro mléčnou a bílou čokoládu ). Dá sa použiť taktiež na horúce ovocie a ďalšie pokrmy.


Velmi snadné a jednoduché použití. Technicky stroj odpovídá požadavkům menší výroby na zpracování čokolády. Stroj použitý na předváděcích akcích. Součástí balení: tělo stroje , hliníková miska, poklička.


Temperovací přístroj na rozpuštění a ohřev čokolády na ° C. Nádoba s čokoládou se zahřeje na dně a bocích, aby byla zajištěna rovnoměrná teplota. Transféry na čokoládu , Vsepropeceni. GOLD LEAF je 1 jedlá cukrářská ozdoba Vytvoříte tak např. Pomati Ttemperovací stroj. Dokonalé, když vyrábíte čokoládové dekorace, ganache, cake pops atd.


Přístroj na rozpouštění čokolády a čokoládových polev. Tavicí podstavec má základní jednotky pro nastavení teploty a je dodáván se třemi nerezovými tavícími hrnci s integrovaným výtokem a rukojetí. Dávkový temperovací stroj na čokoládu a náplně.

Ideální pro dávkové temperování náplní s čokoládovým základem a ochucených čokolád. Temperujte náplně, aby si zachovaly kvalitu. HB Batch tempering od firmy Hacos je automatický stroj na dávkové temperování čokolády a náplní. Zpracování jedné dávky.


Toto zařízení pracuje bez vodní lázně. Kompaktný stolový temperovací stroj na čokoládu , vhodný pre cukrárne, zmrzlinárne, hotely a reštaurácie s kapacitou kg. Zabezpečí plynulý prúd a dokonalé spojenie čokolády.


Motivuje deti pravidelne si precvičovať učivo zo slovenčiny, matematiky a anglického jazyka zábavnou formou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky