pátek 12. července 2019

Lžička se jménem

Kávový hrnek s čajovou lžičkou. Jak vypadá laserové gravírování kávových lžiček se jmény na svatební stůl. Unikátní záběry zevnitř laseru.


Lžička se jménem pro novorozence. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Pokud budete pokračovat v prohlížení našich stránek bez provedení změn v nastavení Vašeho prohlížeče, předpokládáme, že souhlasíte s používáním cookies. Tyto robustní kávové lžičky mají univerzální a zároveň moderní design. Krásný a navíc praktický dárek na památku pro Vaše nejbližší. Komentář od uživatele Chaloupková 15.


Stribrna lzicka se jmenem produkt. Ozdobná lžička z nerezové oceli ideální pro nápoje ve vysokých sklenicích a milovníky něžných vintage kousků. Sandrik značená technikou pískování se jménem nebo textem, který můžete mít vlastní.


Značení 1x na rukojeti.

Udělejte osobní dárek, který potěší každého. Jelikož jsou produkty vyrobeny dle individuálních požadavků není možné měnit text po odeslání objednávky, proto prosím provést důkladnou kontrolu. Jméno prosím napište do poznámky ! Všechny informace o produktu Příbor Retro lžička se jménem EVA, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Retro lžička se jménem EVA. Nechte si udělat originální dárek, který potěší a navíc je praktický :-) Vyberte si barvu jakou chcete a nápis jaký chcete - jméno, věnování (pro babičku apod.), motivaci (Never stop dreaming), prostě co Vás napadn. Hledáte speciální příbory pro slavnostní události?


Pak vás tato zlatá lžička okouzlí! Malá kávová lžička je vyrobená z nerez oceli v matně zlatém provedení a každé stolování pozvedne na slavnostní úroveň. Snadno ji zkombinujete se svátečním servisem po babičce. Ať už jste nositelem kteréhokoli z jmen, lžička s vaším jménem vám zajistí, že už se vám nikdy neztratí. Když si ji totiž někdo z kolegů nebo rodiny tajně vypůjčí, vy ji snadno najdete.


Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Tato příborová sada nerezových příborů z ušlechtilé oceli má jemné, měkce zaoblené tvary. Obdarujte své blízké jejich originální lžičkou s keramickou rukojetí v pastelových barvách. Originální dárková lžička , osvědčený dárek pro děti i dospělé.


Ručně dělaná FIMO lžička.

Na přání vyrobím celý příbor, přidám jméno nebo vyrobím motiv na hrnek. Celková délka lžičky je 1cm. Nedávajte do myčky (stačí jen opláchnout ve vlažné vodě) ! Zajímá se o dobročinost. Na výběr ze barevných variant trička. Nekupto Retro lžička se jménem MARKÉTA 16cm.


Již naši předkové dávali stříbrnou lžičku dětem do kolébky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky