úterý 30. července 2019

Plastove kelimky na dezerty

Kelímky a lžičky z plastu na dezerty , zmrzliny. KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU. V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení.


Vyšperkujte svoje domácí oslavy profesionálními dorty a dezerty ! Mini dezertní poháry, kelímky, misky - prozkoumejte naši jedinečnou nabídku jednorázového nádobí značky Cater.

Pohárky na dezerty - plastové. Pomůcky na práci s modelovacími hmotami. Trvale dbáme na nejvyšší kvalitu dodávaného zboží. Naleznete zde i další jednorázové nádobí pro fingerfood jako talířky, misky a vaničky. Dále budeme až do odvolání akceptovat pouze platbu převodem a platbu kartou.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zapomeňte na vše, co jste dosud věděli o jednorázovém nádobí!

Podívejte se na naši nabídku plastových kelímků. Zahrnuje standardní kelímky za nízké pořizovací ceny, velmi kvalitní kelímky z materiálu PET, dokonalé plastové pohárky na alkohol nahrazující sklo a Party kelímky s pestrými potisky. Využijte velmi výhodných množstevních slev u kartonového balení nápojových. Práve ste vkročili na cestu ľahkosti a hravej radosti, ktorá je plná opojnej chuti a vône, je farebná a sladká.


Láka vás tvoriť a odkrývať nekonečné more sladkých možností, tvarov od výmyslu sveta a tých najlepších ingrediencií. Priehľadný plastový pohárik s vrchnákom na elegantné dezerty. Plastový pohár na Pannu cottu, alebo iné dezerty. Plastové lyžičky na dezerty – špicaté 10ks empty.


Ahojte žienky, mám problém zohnať štvorcové. Jsou oblíbené k podávání limoná ovocných šťáv i alkoholických nápojů - piva v případě větších kelímků, slivovice, vodky a jiných tvrdých alkoholických nápojů v případě menších kelímků. Alcas - Coppa Gemini kelímek na dezerty - kulatý.


Alcas kelímek na dezerty - Charme Mini mon amour - 60ml - 5ks. Pro extra velké objednávky nás kontaktujte telefonicky či e-mailem, nabídneme Vám ceny individuální. Elegantné plastové kelímky vytvoria z Vaších dezertov luxusné výrobky.


Majú širokú škálu použitia.

V elegantní stříbrné krabičce se budou vyjímat makronky, domácí pralinky i další dezerty. Obaly na dezerty u nás prodáváme za velmi příznivé ceny. Kelímek na panna cotta či jiné dezerty o objemu 120ml.


Tyto kelímky jsou vyrobeny z materiálu PS. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Misky fingerfood na dezerty. Produktů na stranu: 1 2 72. Další strana Miska Fingerfood hranatá ml, ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky