úterý 16. července 2019

Malé lahvičky

Malavika is a Tollywood playback singer. Skleněná láhev vhodná pro plnění alkoholickými a nealkoholickými nápoji. Malý rozměr je vhodný pro malé dárky nebo jako zkušební vzorky. Na tuto láhev pasují naše uzávěry z kategorie hliníkových uzávěrů 18x12.


Prohlášení o shodě a specifikaci obalu zasíláme pouze na žádost zákazníka.

SKLENĚNÉ lahvičky PLASTOVÉ lahvičky PET, PP , HDPE ALU lahvičky. Plastové lahve od 10ml - 300ml. Objem lahviček od 10ml do 250ml s uzávěrem, lahvičky s rozprašovačem, lahvičky průhledné, bílé.


Sortiment, který je možno u nás zakoupit, je velmi specificky vytvořen kompletním výběrem ze všech klasických i moderních značek alkoholických nápojů v takzvaném MINI provedení. Miniatury alkoholu, topalkohol. Zde naleznete vše potřebné pro vaše dítko při objevování světa chutí.


Na výběr je z lahví, sáviček, misek, příborů.

Je důležité si dobře vybrat, chuť k jídlu vaše miminko jen tak neopustí a tak se budeme snažit mu zpříjemnit každou chvilku strávenou ochutnáváním. LAHVIČKY s korkovou zátkou 5cm 12ks. Tyto malé skleněné lahvičky s korkovým uzávěrem jsou skvělý doplněk na vaši svatební tabuli jako poděkování hostům za jejich účast na vaší svatbě nebo svatebního večírku. Jsou i vhodné jako dekorace na různé tématické párty ve stylu Nature.


Naplňte je příjemnou vůní. Malá lahvička jen tak do kapsy na cestu nebo maxi láhev na pořádnou párty? A věřte, že je z čeho vybírat. Maxi láhve se vám budou hodit, pokud čekáte doma spoustu hostů a máte obavu, že by mohl v průběhu večera dojít alkohol.


Malé skleněné lahvičky se šroubovacím uzávěrem mají robustní těsné víčko a je trvanlivé a znovu naplnitelné. Je vyroben ze skla, takže nereaguje s obsahem a lze jej sterilizovat. Jeho síla a spolehlivost lahví jsou vylepšeny a navrženy a vyrobeny tak, aby vyhovovaly vašim potřebám. Vůně vína - Master Kit je exkluzivní učebnicí vinných vůní a ocení ji jistě i ti nejnáročnější, kteří se chtějí dokonale orientovat ve světě vinných aromat. NOVINKA dezinfekční čisticí prostředek na lahve a savičky.


Je silný proti nečistotám a zbytkům mléka nebo pokrmu. Obsahuje přírodní složky, je bezbarvý a hypoalergenní. K umytí stačí jen malé množství.

Je vhodný i pro čištění dudlíků, hraček a silikonových částí odsávaček mateřského mléka. Hledáte obchodně podle Malé lahvičky ? Vyhledávací zařízení produktu a servisu IndustryStock vám nabízí nejenom relevantní aktivní záznamy k Malé lahvičky. Můžete zde kromě Malé lahvičky hledat i další produkty a služby.


Veškerá kontaktní data k zapsaným výrobcům a obchodníkům k tématu Malé lahvičky mohou všichni uživatelé volně prohlížet. Po úspěchu Veselých hrnků vám přinášíme Veselé lahvičky - dětské sportovní láhve s těmi nejžádanějšími jmény. Jsou vhodné především na cestování - pružné silikonové brčko je chráněno praktickým zaklapovacím víčkem, které nepropustí ani kapku nápoje.


Přepravku na lahvičky vložíte spolu s lahvičkami orientovanými dnem vzhůru do myčky nádobí a ušetří Vám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky