pátek 5. července 2019

Mikrovlnná trouba do rohu

Mikrovlnná trouba dokáže zastat obrovský kus práce při vaření. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Moderní multifunkční mikrovlnná trouba WHIRLPOOL o objemu l, je vhodným výběrem do každé kuchyně.


Po zapojení překvapí mikrovlnná trouba Whirlpool MAX 1barevným podsvícením, které se mění podle toho, jakou činnost troubaprávě provádí. Varný prostor l Osvětlení vnitřního prostoru Skleněný otočný.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Otevírací dvířka fungují na magnet. Uvnitř trouby je umístěn otočný talíř.


Díky otáčecím knoflíkům si děti mohou jednoduše nastavit teplotu ohřívání a čas. Ale díky unikátní technologii 6. Whirlpool vám tento spotřebič nabízí mnohem víc - kombinuje totiž kvalitu a rozmanitost s neuvěřitelnou rychlostí a pozoruhodně snadným používáním. Volně stojící mikrovlnná trouba MAX je unikátní svým neobvyklým designem - pohodlně se totiž vejde do těsných prostor, např.

Je vybavena spoustou užitečných funkcí - mikrovlnný ohřev, gril, vaření v páře a pečení s funkcí Crisp. Varující škodlivost: mikrovlná trouba , teflonová pánev, mobil. Mikrovlná trouba zničí v jídle většinu živin, používání teflonové panve je rizikem při vyšších teplotách. Mobil a technika s provozem spojená vyzařuje nebezpečné hodnoty, zvláště pro děti.


Je to unikátní svým neobvyklým designem pohodlně se totiž vejde do těsných prostor, např. Pokud se použije samostatná varná deska a samostatná trouba , je možno zvolit i širší varnou desku. Má jednoduché elektronické ovládání, ve výbavě je základní funkce Jet Start pro rychlý ohřev. Trouba umožňuje zahřátí až na m². Spalovací komora se vyznačuje velkou kapacitou (objem litrů).


Výkon jednotky dosahuje kW. Celková hmotnost krbu je přibližně 1kg. Pro připojení je třeba použít komín o průměru 1mm.


Jako palivo můžete použít jak palivové dříví, tak uhlíkové brikety. Tato mikrovlnná trouba je ideální do menší domácnosti. Nabídne dostatečný objem, šest úrovní výkonu, manuální ovládání, časovač, funkci rozmrazování a především příznivou cenu.


Zcela nová, otevřená pouze kvůli inzerátu! Nejnovější technologie i-Wave a Eco Key spolu s grilem s funkcí inteligentního řízení teploty vám umožní s lehkostí zvládnout vaření rozmanitých pokrmů. Ať si potřebujete dát rychlou svačinku mezi prací a cvičením, rozmrazit ingredience na večeři, ohřát zbytky nebo si potají připravit něco na zub před spaním, mikrovlnné trouby s grilem LG vám mohou pomoci to udělat rychleji.

Stává se tak ideálním řešením pro byty s menší kuchyní, studentské bydlení či na chalupu. Víte ale, podle jakých parametrů si vybrat tu správnou? Před nákupem mikrovlnné trouby je nejprve třeba si uvědomit, zda ji chcete postavit volně nebo zda ji chcete zabudovat do kuchyňské linky.


Skvělá kombinace nápaditého designu s moderní výbavou. Po stisknutí tlačítka v pravém dolním rohu se okamžitě otevřou dvířka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky