úterý 23. července 2019

Zavařovací hrnec severin

Plně automatický zavařovací hrnec s digitálním ovládáním a přesným termostatem. Vhodný pro zavařování, sterilizaci ovoce a zeleniny, nebo pro přípravu horkých nápojů i guláše. Jak vybrat zavařovací hrnec. Zavařovací hrnec je jednoduchým typem kuchyňského zařízení. Dalo by se říci, že téměř jednoúčelovým, i když fantazii se meze nekladou.


Abyste měli představu o podobě tohoto produktu, hned v úvodu vám nastíníme hlavní rozdíl mezi klasickým zavařovacím hrncem a elektrickým. Ačkoliv jsou stále oblíbenější moderní elektrické varianty, ani klasika ještě neumřela. Opravdu je z čeho vybírat. Jeho vnitřní objem je litrů, což je pro sklenic po litru.


Praktický vyjímatelný rošt bezpečně udrží zavařované sklenice. Pro všechny zahrádkáře a milovníky domácích potravin je zavařovací hrnec skvělým dárkem. Pomůže uchovat celou úrodu s přehledem i po celý rok. Samotná zavařenina se může taktéž stát originálním dárkem, který navíc díky pečlivě vybraným ingrediencím.


Díky svým rozměrům a objemu o velikosti litrů pojme ks zavařovacích sklenic. Disponuje výpustným ventilem, takže jej nemusíte používat pouze jako nástroj pro zavařování sklenic, ale třeba i jako velkou termosku pro nápoje. Hrnec má také ochranu proti přehřátí a pomocí regulátoru můžete nastavovat teplotu.


Samozřejmostí je, že máme zavařovací hrnec skladem a jsme připraveni vám ho doručit v krátkém čase až domů. Pokud preferujete osobní odběr, není problém si zavařovací hrnec vyzvednout osobně na některé z našich prodejen po celé České republice. Slevy na značku SEVERIN.


Akce na téma zavařovací hrnec najdete na Skrz. Doporučovaný zavařovací hrnec od Ivana je hlavně lepší v tom, že má termostat, tudíž si nastavujete teploty. Bez termostatu Vám neudělá takovou službu, jakou očekáváte, to je pasterizace.


Hrnec disponuje regulátorem teploty, kontrolkou a ochranou proti přehřátí. Hrnec má objem litrů a vejde se do něj až litrových sklenic. Dalším zajímavým modelem je plně automatický zavařovací hrnec Guzzanti GZ 180. Je možné jej kromě zavařování využívat také k přípravě polévek a gulášů, nebo na tavení. Vyberte si z pestré nabídky kategorie zavařovací hrnce Severin.


Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje. Je Severin vaše oblíbená značka? S velkou kapacitou l najednou zavaříte až litrových sklenic nebo připravíte obrovské množství výborného guláše. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Zavárací hrniec Hyundai PC 200. Využijete nielen pre zaváranie uhoriek, ale jeho použitie je aj možné na nalievanie a vypúšťanie teplých nápojov, ako sú napr. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Uchovat potraviny ve sklenicích, aby se nekazily odjakživa pomáhá zavařovací hrnec. Pravda, moderní doba přinesla mikrovlnné trouby a indukční sporáky, ale zavařování je malá věda. Je třeba sledovat teplota, občas ji zvýšit nebo udržovat na určitém bodě, to vše bez problémů zvládaji zavařovací hrnce nové generace. Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do porovnávače Vložit po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky