úterý 30. července 2019

Teplomer tescoma

Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Meria rýchlo a presne teplotu vnútri múčnikov, poliev, rozvarov aj ostatných pokrmov, nápojov, omáčok atď. Kuchyňské teploměry TESCOMA umožňují rychlou kontrolu aktuální teploty pokrmů a nápojů. V nabídce jsou digitální i analogové kuchařské teploměry, včetně speciálních žáruvzdorných teploměrů do masa a do trouby, multifunkční digitální teploměr se stěrkou i teploměry pro podávání vína.


Teplomer tescoma

Měří rychle a přesně teplotu uvnitř moučníků, polev, rozvarů i ostatních pokrmů, nápojů, omáček atd. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a kvalitného plastu, vybavený LCD displejom a ochranným krytom snímača, dodávaný s batériou. Teplomer digitálny so stierkou DELÍCIA.


Tescoma O nás Dizajn a kvalita Najčastejšie otázky Zákaznícky servis Darčekové poukazy Spolupráca. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a kvalitního plastu, opatřeno LCD displejem a ochranným krytem čidla, dodáváno s knoflíkovou baterií V. Měřit teplotu pokrmů můžete nyní okamžitě a bezdotykově! V čem Infračervený kuchařský teploměr ACCURA vyniká? Měření je rychlé a přesné, čidlo teploměru nemusíte po použití čistit. Měří teplotu pokrmů bezdotykově, pomocí infračerveného paprsku.


Digitálny vpichový teplomer Tescoma DELÍCIA. Solidný teplomer od overenej značky Tescoma , meria presne teplotu ukazuje na celé čísla s jednou desatinou čiarkou. Nerezový hrot s teplotným senzorom je robustný merací senzor je umiestnený na konci hrotu preto finálnu teplotu ukáže okamžite za pár sekúnd. Má nerezovou jehlici s měřícím čidlem ve špičce.


Meria teplotu pokrmov počas varenia, pečenia aj premiešavania, vynikajúci pri príprave poliev, omáčok, rozvarov, ohrievaní mlieka apod. Vyrobený z tepelne odolného plastu a žiaruvzdorného silikónu, teplomer a pružina z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Vybavený redukciou na prípravu polovičnej porcie šunky. Návod na použitie s receptami vo vnútri balenia.


Teplomer tescoma

Vynikajúci na prípravu domácej šunky, s univerzálnym teplomerom pre presnú kontrolu teploty počas dusenia šunky. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Chcete doručiť tovar na Slovensko?


For shipping to other EU countries visit this page TESCOMA Digital Thermometer for ACCURA Oven, with timer. Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte TESCOMA Digitalthermometer für ACCURA Ofen, mit Minutenanzeige. Vyberajte si Kuchynské teplomery podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Všechny informace o produktu Kuchyňský teploměr TESCOMA digitální teploměr do trouby ACCURA, s minutkou, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze TESCOMA digitální teploměr do trouby ACCURA, s minutkou. TESCOMA infračervený kuchársky teplomer ACCURA (Kuchynské teplomery) Hodnotenie produktu: 1. Meria bezdotykovo teplotu pokrmov v rozsahu od - do 3°C. S laserovým ukazovátkom na označenie bodu merania a veľkým podsvieteným displejom.


Vybírejte si Zavařovací teploměry podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Váš oblíbený eshop s výrobky značky Tescoma Domů Info o dopravě EET Naše prodejny Tescoma. Registrace odběratelů slev.


Vyroben je z prvotřídní nerezavějící oceli a kvalitního plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky