pondělí 15. července 2019

Přenosná chladnička

Sit in style and play classic Pong at your new coffee table. Selling fast, shop today! Pong has colorful lights, enchanting sounds, and the same fluid movement you remember. Huge Range Of Fluorescent Tubes. Guaranteed Next Day UK Delivery!


Vybírejte si Přenosné lednice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jaké funkce má přenosná chladnička ? Přenosná chladnička má několik funkcí, které pomáhají s chlazením potravin a zabraňují případným poruchám. ABS ochrana zajišťuje, aby se při klesajícím napětí autobaterie přenosná lednička sama vypla. Pojistka zabrání nechtěnému otevření a vysypání obsahu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. ABS ochrana – chladnička se při klesajícím napětí autobaterie automaticky vypne, aby zachovala dostatek energie k bezproblémovému nastartování. Odnímatelné víko – umožňuje snadnější plnění chladničky.


Přenosná chladnička

Teleskopické madlo a kolečka – usnadní přenášení plné chladničky (můžete ji táhnout za sebou jako kufr). Přenosné chladničky a chladící boxy, které Vám nabízíme, využijete nejen pro karavaning, ale i na chatě, v autě atd. Při výběru je důležité volit nejen dle. Lednice je nezbytnou součástí každé domácnosti, proto je potřeba jejímu výběru věnovat náležitou pozornost.


Přenosná autochladnička s funkcí chlazení i ohřevu pojme se zavřeným víkem až plechovek litru nebo plechovek litru. Chladí až o °C pod okolní teplotu. Chladnička mini je vhodná pro vás s sebou kdekoli: na přírodu, na silnici, pěší turistiku, cestování na příbuzné. Například kompaktní chladené sáčky používají také obchodníci na plážích nebo kde není přístup ke konvenční chladicí komoře. Existuje mnoho aplikací pro toto zařízení.


Zabudovaný chladící agregát má chladicí účinek až °C pod okolní. Vybírejte si Chladničky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Spotřebič byl navržen a vyroben jako přenosná mini chladnička.


Jakékoliv jiné použití je nevhodné. Během použití postavte spotřebič na rovný povrch. Ve vnitřním prostoru se může formovat voda z důvodu dlouhodobého provozu spotřebiče. Tématicky podobné zboží.


Přenosná chladnička

Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Kč což je ideální dáreček na Vánoce pod stromeček. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma přenosná chladnička.


Ušetříte tak čas i peníze. Přenosná kompresorová chladnička a mraznička, objem l, hmotnost 1kg. Plynové (absorpční) chladničky - Výhodou těchto chladniček je absence jakýchkoliv pohyblivých částí, tichý chod a možnost provozu na 12V DC, 220V AC a plyn (tzv. trojkombinace).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky