pondělí 29. července 2019

Skleněný poklop na potraviny

Schůdek na dřevěném podstavci. Oku jsou stále lahodící, protože je na ně dobře vidět. Skleněný poklop na potraviny , průměr cm. Detailní popis produktu.


Vhodné na dort, zákusky, sýry a další podobné potraviny.

Možnost dokoupení skleněného podnosu. Poklop na dort ze skla. Lze mít v myčce nádobí. Značka GALZONE byla založena na ska.


Zapomeňte na sáčky, utěrky či jiná provizorní řešení. Jednoduchý doplňek na zahradu potěší každého kutila! Díky čirému, velmi dobře průhlednému sklu budou lahůdky uvnitř lákat k ochutnání a vy je budete mít pod neustálou kontrolou.


Umělecký skleněný poklop za 1Kč vám dovolí do sytosti vynadívat se na cukrářské dílo pod ním skryté.

To samé zvládnou i mouchy, o ochutnávce si ale mohou nechat jen zdát. Pevné sklo odolné proti běžnému mechanickému poškození je zárukou jeho dlouhé životnosti. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.


Použít jej však můžete k jakémukoliv kruhovému podnosu na dort o průměru větším jak 2cm. Praktický skleněný kryt nejen na citróny, ale i jiné ovoce. Jak jej využijete, záleží jen na vás. Tento kryt udrží potraviny svěží a čerstvé po dlouhou dobu.


Praktická pomůcka, která se neztratí v žádné domácnosti. Využijete při podávání večeře pod širým nebem a oceníte ho i při skladování pečiva, zákusků, sýrů a jiných pochutin. Upečte si třeba skvělé domácí muffiny nechte je na talíři. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Pod poklopem krásně dozraje sýr, avokádo nebo bude doplňkem k různým dekoracím. Díky průhlednému sklu navíc budete mít obsah stále na očích.


Originální a praktický skleněný poklop s dřevěnou základnou na servírování sýrů či jiných aromatických potravin, ale také na uchování dezertů.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nabízíme špičkovou gastronomii. Porozhlédněte se v naší nabídce skleněných poklopů na potraviny a etažérů pro stylové servírování pohoštění. Sada tří poklopů na citron, sýr a další potraviny je chrání před hmyzem a přístupem vzduchu.


Součástí je dřeněný podstavec. Atraktivní, elegantní design. Tento poklop slouží jako perfektní a užitečná dekorace do vaší domácnosti. Inzerát Šturc - skleněný poklop v okrese Hlavní město Praha, cena 300Kč, od ajmj na Sbazar.


Okraj je na několika místech lehce poškozen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky