úterý 21. srpna 2018

Vestavná indukční deska

Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Snadnější údržbu má bezrámečková indukční deska. Bezrámečkové indukční desky se snadněji udržují.


Mají rovnou hladkou plochu, na které se neusazují nečistoty. Okraje může mít taková indukční deska zkosené či zaoblené. Vestavná indukční deska s pěti zónami a dotykovým ovládáním.

Samozřejmostí je časovač a dětská pojistka. V kombinovaném režimu trouba automaticky a přesně vypočítá. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Využívají technologii přenášející energii přímo do magnetického dna nádobí, takže jsou energeticky velmi účinné a rychlé. Máme dokonce i přenosnou indukční varnou desku, kterou lze snadno přemístit.


Dvouplotýnková indukční deska nabízí nejúspornější typ ohřevu.

Nejčastěji vyráběnou variantou je indukční deska 220V, kterou připojíte na jednofázový proud. Hodí se na chatu, do garsonky či malého bytu, kde díky absenci třífázu indukční desku 380V nerozhýbete. Jaké výhody a nevýhody má indukční dvouplotýnka?


Precizní posuvné ovládání navíc umožňuje vmžiku přejít od prudkého opékání k mírnému varu. Sklokeramická varná deska Electrolux E. Indukční vaření je rychlé, přesné a pohodlné. Volba ze tří možností rozložení nabízí více flexibility, což je skvělé, když používáte různé hrnce a pánve najednou.


Ve srovnání s jinými typy varných ploch vyniká indukce rychlostí, s jakou se zahřívá, a tak vám umožní se do vaření pustit takřka okamžitě, zatímco její povrch zůstává chladný a bezpečný. S precizním intuitivním ovládáním si navíc můžete. S vestavnou troubou a indukční deskou MORA si přípravu jídla prostě zamilujete a navíc získáte mikrovlnku jako dárek.


Hledejte vestavnou tro. Nezáleží na tom, jestli si připravujete pokrm pro sebe nebo vaříte pro celou rodinu, s indukční vestavnou sklokeramickou deskou MORA VDIT 6X, v elegantním nerezovém rámečku, budete mít pokaždé zážitek z opravdu moderního vaření. Naše vestavná varná deska má jasné symboly a nenáročné ovládání, takže se velmi jednoduše používá.


Deska je vybavena časovačem, který umožní vypnutí zóny po uplynutí nastaveného času. Tato deska nabízí intuitivní funkci BRIDGE, která je vhodná při vaření ve velkých hrncích nebo v pekáči. Ovládá se dotykově na přehledném. Jakmile se jí dotknete, na temné černé ploše se červeně rozsvítí všechny ovládací prvky i varné.


Set vestavný spotřebičů Electrolux, vestavná trouba a indukční deska.

Ochrana osobních údajů a cookies Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte. Díky inovační německé technologii patentované firmou Schott Ceran jsou všechny indukční a keramické desky jako jediné ve světě vyráběny bez použiti arzenu a těžkých kovů, proto jsou desky Amica recyklovatelné i po dlouhém období exploatace a materiál, ze kterého jsou vyráběny, může být použit jako stavební. Využijte cenově výhodných nabídek našich akčních setů značek Fratelli Onofri, Baumatic, Hotpoint Ariston, Indesit. Trouba a varná deska v té nejvhodnější kombinaci a navíc se slevou, zkrátka to nejlepší pro vaši kuchyni.


Multifunkční trouba VT 5MX v nerez provedení s digitálním programátorem a indukční varná deska VDI 641.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky