pátek 17. srpna 2018

Kvalitní termohrnek

Kvalitní termohrnek

Kvalitní termohrnky jsou navíc zdravotně zcela nezávadné. Neobsahují bromové zpomalovače hoření, které se objevily v některých nekvalitních výrobcích, ale sahají po modernějších (a samozřejmě i nákladnějších) technologických řešení včetně tzv. Tato konstrukce spočívá v dvojitých. Nyní nás čeká kvalitní termohrnek , jehož hlavní doménou je vysoká praktičnost. Rozhodně však nezaostává ani elegantním designovým zpracováním.


Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Thermos, Primus, Stanley. Ať už se rozhodnete pro jednoduché oválné termohrnky od XD Design nebo dvouplášťový se dvěma prohlubněmi pro prsty od stejné společnosti, každý tento termohrnek vám splní všechny požadavky. Navíc díky svému designu nabídne něco navíc.


Celkový objem hrnku činí zajímavých 4ml, díky čemuž uspokojí i toho, kdo si rád dopřeje větší množství svého oblíbeného pití. Hrnek zaujme také svým provedením, jelikož je vyrobený z prvotřídní nerezové oceli. Eco Bamboo Cup Doughnuts 4ml. Pokud potřebujete, aby Vám horký nápoj nebo jídlo vydrželi dlouho teplé, vybírejte z naší nabídky praktických a kvalitních hrnků, termohrnků a termosek.


Na našem blogu jsme si pro Vás připravili článek o termoskách na jídlo. Termohrnek s víčkem REMEMBER Solena. Termosky od renomovaných výrobců za skvělé ceny. V nabídce máme termohrnky nerezové, ale také z. Malý termohrnek do auta na kávu i limonádu.


Součástí je rovněž víko kterým horký nápoj pevně uzavřete. Máte prosím tip na nějaký kvalitní a hlavně netekoucí termohrnek , který přežije i útok mých dvou. Minimalistický japonský design a kvalitní provedení s barevnou ochranou vrstvou, která zabrání nežádoucímu poškrábání. EKO kámoši na každý den. Můžeš si je vzít s sebou všude, kam jen chceš.


Kvalitní termohrnek

Do této party patří Keepcup a Frank Green. Dva parťáci ze zahraničí. Oba pochází z Melbourne v Austrálii.


Keepcup je o pár let starší než Frank Green, ale na žádnou škodu to není. Oba se vyskytují v různých barevných variantách. Tak si taky ulov jeden svůj eko kelímek! Tlačítkový mechanismus otevření termohrnku vyroben z vysoce kvalitního plastu. Nerezová vložka činí termohrnek téměř nerozbitný.


Pojistkový mechanismus zabraňující nečekanému otevření. Kambukka Olympus je kvalitní designový termohrnek z nerezové, vakuově izolované oceli. Láhev je vyrobena z nerezové.


Udrží požadovanou teplotu až hodin. Různé druhy a barevné provedení najdete v naší sekci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky