čtvrtek 30. srpna 2018

Sklokeramická deska recenze

Další samostatná deska s indukční technologií, které lze vytknout jen málo co, je Mora VDI 6C. Sklokeramická deska s dotykovým ovládáním má podobně jako předchozí model funkci pro zvýšení výkonu. U této varné desky je to funkce SPRINT, a to u každé varné zóny. Sklokeramická varná deska se také velmi rychle rozehřeje a po dovaření samozřejmě naopak rychle vychladne.


Rozehřátí plotýnky symbolizuje červená spirála, která je pod povrchem a svítí.

Nejen světelná signalizace, ale také rychlejší chladnutí zajišťují větší bezpečnost než vaření na plynovém nebo litinovém. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Je tak do značné míry nejlepší variantou elektrického sporáku. Oproti indukci hrozí připálení při přetečení, jelikož dochází k ohřevu desky pomocí spirály. Indukční deska Gorenje IS645BG patří mezi to nejlepší, co si můžete v této cenové kategorii zakoupit.


Za relativně slušnou cenu se dočkáte indukčních zón, které jsou vybaveny intuitivním ovládáním s drážkou. Ovládání je nesmírně pohodlné a přirozené. Zavolala jsem na servis, objednala horní desku, přijel servisák, vyměnil to sklo a bylo to.

Akorát nejdražší je právě ta sklokeramická deska , takže mě to stálo přes 7tis. Jinak byla to deska bez rámečku se skosenýma hranama a právě tam to prkýnko spadlo… Teď zařizuji novou kuchyň a řeším jestli dát s rámečkem. Indukční sklokeramická varná deska v elegantním designu se zkosenou fazetou vpředu a vzadu a profily po stranách. Varná deska disponuje ovládáním DirectSelect. Mezi nejběžnější typy patří čtyřplotýnková sklokeramická deska , která nabízí dostatečnou plochu pro přípravu i více jídel zároveň a hodí se do vícečlenné domácnosti.


Kompromisem mezi variantami se dvěma a čtyřmi plotýnkami je tříplotýnková. K nejoblíbenějším typům patří indukční a sklokeramická varná deska , které spadají pod elektrické varné desky. Další variantou je pak kombinovaná a plynová varná deska.


ZJISTIT CENU A RECENZE. Již bylo zmíněno, že přízvisko „nejlepší“ v tomto výběru neznamená výhradně kvalitu produktu. Při zvažování, kterou sklokeramickou varnou desku vybrat, bereme v potaz hlavně oblíbenost. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Ať ohříváte cokoliv – máslo pro míchaná vejce, olej pro párečky nebo vodu pro zeleninu – je to dříve hotové. Soustřeďte se na vaření. Můžete se tedy těšit na velmi pohodlné a rychlé.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plynová varná deska Ariston PF 6AS IX nerez důležité odkazy.


Nezávislé uživatelské recenze a hodnocení. Varné desky od gorenje, to je kombinace designu, vyspělých technologií a rozumné ceny. Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely.


Já si myslím že ne, já mám taky sklok. Jednou za čas to nastříkám Mefistem(přípravek na troby a kamna) a oškrabu tou škrabkou, co k těm kamnum byla - je to ostý jako žiletka, a jde to pěkně. Jistě si ji oblíbíte pro její výkon a pohodlí, které vám poskytne při vaření.


Je vybavena varnými zónami Hi-Light a jednou duální. Jednoduché dotykové ovládání nabízí úrovní nastavení teploty. ABX Sporák bez trouby I. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření.


Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky