středa 29. srpna 2018

Kapesní nůž wenger

Free Shipping Available. Každá objednávka nad 1. Sleva při nákupu nad 3. Mikov pouzdro přírodní kůže Celková výška cca 12cm, pro nože výšky cca 9-10cm. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Bezpečnostní pojistka, Odstraňovač izolace z drátů, Otvírák na konzervy, Pilka na dřevo. Wenger NewRanger - řada nožů s ergonomickým tvarem-rozdílné materiály povrchu garantují odolnost proti skluzu při uchopení střenky. Jednalo se o úplně nový nástroj, určený pro švýcarskou armádu, který měl v sobě skloubit více funkcí.


Od té doby ale prošly kapesní nože Wenger mnoha změnami a vylepšeními a dnes najdeme v nabídce tohoto výrobce desítky modelů s mnoha funkcemi. Swiza nůž DAllblack je autentický švýcarský kapesní nůž pocházející z obnovené výroby ve známé továrně v Delémontu, hlavním a největším městě kantonu Jura. Má revoluční tvar a střenka nabízí měkký úchop dělající z tohoto nože nejpohodlnější a nejsnadněji použitelný nůž. Celkem u nás najdete přes 3švýcaráků za pár stovek i několik tisíc.


Vybírejte si Nože podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Victorinox v bezkonkurenčním výběru a cenách. Včetně pouzder, doplňků a limitovaných edicí. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Wenger Ranger - legendární švýcarský armádní zavírací nůž. Hodinky vyrábí Wenger kratší dobu, ale soustředí se i zde na absolutní kvalitu zpracování a maximální funkčnost a odolnost. Kapesní nůž Wenger Graft jde o nůž vhodný pro zahrádkáře a sadaře. Kapesní nože Wenger Sportovní outdoorovou sekci sportobchodu sportilo. Jde v podstatě o samostatný outdoor shop.


Počet funkcí: -velká jednoručně otevírací čepel -vývrtka -nerezový kroužek na klíče -pinzeta -párátko Doživotní záruka na výrobní. Počet funkcí 12: velká čepel pilka na dřevo vývrtka otvírák na konzervy s - malým šroubovákem otvírák na láhve s - šroubovákem. Krátce nato, si připravil cestu pro bezkonkurenční historii společnosti, prostřednictvím vývoje dnes již legendárního Originálního švýcarského armádního nože. Wenger - značkové zavírací nože - nabízíme kvalitní zavírací nože značky Wenger.


Naši nabídku outdoorových nožů dělíme do dvou hlavních kategorií, a to konkrétně na kapesní nože, nebo-li nože se sklopnou čepelí a nože s pevnou čepelí. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


This video is unavailable.

Kvalita, kterou jste znali u nožů Wenger je nyní ještě lepší! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky.


Wenger (3) VYBER JEN Nože Wenger Multifunkčnost spočívá v maličkostech – malé a skladné nože mají několikero funkcí, v jedné rukojeti naleznete vše, co potřebujete: ostrou čepel, otvírák na konzervy a láhve, pilku na dřevo, šroubovák a mnoho dalších, dle samotného výběru. Wenger s jasně oranžovou střenkou, která vyniká vysokou viditelností. Nová řada nožů s ergonomickým tvarem a novou čepelí. Rozdílné materiály povrchu garantují odolnost proti skluzu při uchopení. Wenger - švýcarský kapesní nůž , verze Manager s netradičním prvkem a to teleskopickým ukazovátkem.


Nůž Wenger RANGER GRIP 79. Na nože Wenger je poskytována pětiletá záruka. Praktický pomocník každého myslivce. Kapesní lovecké nože mají většinou ještě další příslušenství, které je potřeba pro práci v lese.


Zavírací nože mohou mít párák, pilku na dřevo nebo další nářádí. Rukojeť mají většinou z přírodních materiálů jako dřevo nebo paroh. Moderní nože jsou vyrobeny z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky