středa 15. srpna 2018

Smaltované hrnce bazar

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vyberajte z inzerátov. Málo používané, některé nové viz fota. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Kuchyně a jídelna Vaření Hrnce Odebrat filtry. Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích. Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů.

Hlavní město Praha, cena dohodou, od skopla na Sbazar. Jindřichův Hradec, cena dohodou, od mjsvobodovi na Sbazar. Smaltované nádobí značky SFINX. Byly používané ale nejsou nijak poškozené,smalt u všech v pořádku. Pískací hrniec na mlieko za 10eur.


Predám lacno rôzne hrnce. Panvice 6ks spolu za 10eur. Veľky 10litrový hnedý za 7eur. Nerezový 10litrový za 10eur. Všetky majú aj pokrievku.


Prodám staré smaltované hrnce co jsou na foto. Třeba se budou někomu hodit. Koukni na mé další inzeráty. Sada tří smaltovaných misek s motivem ovoce za 1Kč za všechny. Nábytek - Hrnce smaltovane bazar.


Dům a zahrada - Hrnce smaltovane bazar.

Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Prohlédněte si aktuální inzeráty hrnce. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Veci nevymieňam a neberiem spať. Ahojte , ďakujem , že ste nakukli do môjho bazárika. Projděte si inzeráty smaltovane hrnce sada na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Ostatné - Stare smaltovane bazár.


Cena 50€ je za najmenší hrniec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky