středa 15. srpna 2018

Sencor snc 101bl

Try Prime Hello, Sign in Account. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Díky pogumovanému povrchu zamezujícímu sklouznutí v ruce a nerezovým břitvám se s přístrojem velice dobře pracuje. Integrované osvětlení odhalí i ty nejjemnější chloupky.


Olcsó SNC1Orr- és fülszőrnyírók árak, akciók. Thanks to the rubberized surface that prevents the slipping in the hand and stainless razor the device works very well.

Integrated lighting also reveals even the finest hairs. All manuals on ManualsCat. A kiegészítő fejnek köszönhetően a készülékkel megigazíthatja a pajeszát is. A rozsdamentes acélból készült fejek egyszerűen moshatóak a vízben. Pogumovaný povrch sa dobre drží, nekĺže.


Strihacie hlavy majú nerezové čepele a prácu vám uľahčí integrované osvetlenie. Miesta, ktoré si potrebujete upraviť, budete mať osvetlené za každých okolností, čo môžete oceniť napr. Práce s ním je bezproblémová, v ruce ho téměř necítíte, avšak přístroj splní to, co potřebujete.

V ruce se drží komfortně. Strihač má nerezové čepele, omyvatelnou strihaciu hlavicu a integrované osvetlenie. Znepríjemňujú vám život otravné chĺpky v nose?


Tento zastrihávač vám pomôže. Má nerezové brity a umývateľné strihacie hlavice. Pomocou druhého nadstavca ním môžete upraviť aj kotlety. Praktické je integrované osvetlenie.


V balení ďalej nájdete. Znepříjemňují vám život otravné chloupky v nose? Pomocí druhého nástavce s ním můžete upravit i kotlety. Napájení je na alkalickou baterii AA, která je součástí balení.


To byl rok plný velkých událostí a jednou z nich bylo také stvoření značky Sencor. Tačiau siūlome peržiūrėti kitas šios kategorijos prekes – tikime, kad rasite panašią prekę. A gumírozott felület stabil fogást garantál, még nedves kéz esetén is. Szállítási idő: készleten saját raktárunkban. Orr és fülszőrzet nyíró Beépített világítás Mosható fejek Acél vágóél mely a könnyű tisztítás érdekében eltávolítható cserélhet.


Siin saate esitada küsimusi selle toote ostnud ostjatele võ Kaup24. Arvamusi ja kommentaare jätavad Kaup24.

Arvamusi ja kommentaare ei toimetata ega kontrollita. Sencor SNC101BL orr- és fülszőrzet nyíró. Arvamuse kommentaarid ja nõuanded ei pruugi ühtida Kaup24. Recenze SENCOR SNC 101BL. Hodnotilo 1uživatelů, průměrné hodnocení z 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky