pátek 10. srpna 2018

Tenderizer na maso

Porovnání paličky na maso a tenderizéru Rozhodli jsme se pro vás vyzkoušet při přípravě přírodních vepřových plátků oba způsoby křehčení masa. Přiložte tenderizér na plátek masa a přirozeným kolébavým pohybem zápěstí jej zjemníte a zvláčníte na všech místech. Už žádné naklepávání nebo jiné narušování struktury masa.


Použijte tenderizér na maso TESCOMA PRESIDENT a stanete se mezi přáteli vyhlášeným gril mistrem! Tenderizer na maso PRESTO.

Video 2Kč (vč. DPH) Skladem Koupit Přidat k oblíbeným. Barevné provedení nelze předem specifikovat. Vyměňte v kuchyni staré naklepávače masa za tuto moderní pomůcku, se kterou maso bude ještě více lahodnější a jeho příprava kratší až o ! Výrobek je nový a velice kvalitní.


Moderní naklepávač (palička na maso )má jehel. Vynikající pro přípravu steaků a všech druhů červeného masa. Myjte pod tekoucí vodou, v případě potřeby nechte odmočit, nemyjte v myčce.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Paličky na maso ) Hodnocení produktu: 1. Připravte si dokonale propečené, šťavnaté a křehké steaky z kteréhokoliv druhu červeného masa. V čem je tenderizer na maso HANDY výjimečný?


S tenderizer na maso HANDY snadno. Veškeré informace o produktu. Surovina - převážně maso se po použití tenderizéru stává křehčí.


Položením tenderizéru na maso pak opakovaným stlačováním pohyblivého vrchního dílu tenderizéru nožíky střídavě vysouváme ze spodní ochranné lišty a ty pronikají masem. ARCOS tvrdě pracuje na vybavení vaší kuchyně pomocí nástrojů, které zjednodušují vaši kuchyni a maximalizují váš čas. Zde se nacházíte: Heureka. Chcete doručit zboží do Česka?


Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte Zubehör Tescoma PRESIDENT Fleischklopfer. Na naklepání masa už nemusíte používat jen známou klasickou paličku na maso - v naší nabídce jsou i různé změkčovače masa – tzv. Různé typy paliček na maso zde ale samozřejmě nechybí.

Všechny výrobky jsou vyrobené z kvalitních materiálů, jsou. Použití je lehké a nenáročné, tenderizér se dá přirovnat k razítku. Jeho použitím se maso po tepelné úpravě stává křehčím, šťavnatým a taktéž se tepelná příprava zkrátí, maso je dříve měkké. Maso je poté mnohem chutnější a šťavňatější.


Ostré a odolné čepele vytvoří kapsičky ke snížení marinování a doby vaření až o a současně ho nepřipraví o vlastní šťávu. Díky ostré čepeli z nerezavějící oceli a kolébavému pohybu maso zjemníte a zvláčníte po celé jeho ploše, aniž byste ho museli naklepávat či jinak narušovat jeho strukturu. Funkce je podobná razítku.


Vynikajúci na prípravu šťavnatých steakov a zvláčňovanie všetkých druhov červeného mäsa. Umyte pod tečúcou vodou, v prípade potreby nechajte odmočiť, neumývajte v umývačke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky