pátek 10. srpna 2018

Mikrovlnky eta

Povědomé pípání u většiny z nás způsobí slinný reflex. Nejedná se však o žádný vědecký experiment, to vám jen praktický pomocník v podobě mikrovlnky ETA dává jasné znamení, že váš kručící žaludek už nenechá trápit hladem. Mikrovlnné trouby ETA vám prostě zjednoduší život! Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Elegantní mikrovlnky ETA s moderním designem ohřejí nebo rozmrazí jakoukoliv potravinu během krátké chvíle.

Klasické bílé, černé nebo nerezové provedení jistě najde své místo v každé domácnosti. Je ideálna pre ohrievanie, či rozmrazovanie hotových jedál a ďalších potravín. Milujete vaření, ale ne vždy se poštěstí sníst vše teplé? Jedna funkce za druhou.


Ak ide o používanie mikrovlnky , sústreďte sa najviac na to, aby bolo otváranie dvierok čo najviac praktické a bezporuchové. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Lepšie ako madlo je otváranie tlačítkom.


Viac ako na farbu mikrovlnky pozerajte na kvalitu plášťa, plastový sa môže deformovať, lepší je antikorový.

Voľne stojace mikrovlnné rúry sú obľúbeným spotrebičom v každej modernej domácnosti. Zohrejte si svoje jedlo rýchlo a jednoducho. Vyššie modely zvládnu aj rozmrazovanie, pečenie a grilovanie.


Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Spotrebiče pre vašu domácnosť a osobnú starostlivosť s tradíciou viac ako rokov prinášajú vysoký štandard a inovácie do vášho domova. Zárukou kvality je predĺžená záruka z dvoch na až rokov. Náhradní díly na mikrovlnné trouby ETA. Dodáváme náhradní díly na veškeré nové i starší typy mikrovlnných trub ETA.


Většinu ND ETA vedeme skladem. Najlepšie sú mikrovlnky s čo najvyšším výkonom a čo najnižším alebo rovnakým príkonom. Za malé mikrovlnky sú považované tie s objemom až l, mikrovlnky s objemom nad l sú rozmernejšie.


Do malých nič viac ako tanier nedostanete, do väčších. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Prošli jsme mikrovlnky vestavné i volně stojící s grilem i bez. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat mikrovlnku.


A protože mikrovlnky už nevyužíváme jen k ohřevu oběda nebo čaje, většina modelů je vybavena celou řadou funkcí. Základem jsou přednastavené programy pro přípravu konkrétních jídel a pochutin, velmi oblíbené jsou funkce grilu a rozmrazování.

Příznivce zdravého vaření potěší programy pro pečení a smažení bez. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. V této kategorii najdete levné vestavěné mikrovlnné trouby od světových výrobců, jako jsou Delonghi, Mora, Bosch, Electrolux nebo Whirlpool. Vďaka týmto vlnám sa molekuly vody v jedle rozvibrujú, a keďže vibrácie vytvárajú teplo, čím sa jedlo vo vnútri mikrovlnky zohreje. Aké sú výhody mikrovlnky ? Dovnútra mikrovlnky môžete umiestniť akúkoľvek nádobu s jedlom.


Má digitální displej a její výkon činí 7W. Umožní vám vybrat si z osmi nastavitelných programů, pěti stupňů mikrovlnného výkonu a dvou rozmrazovacích režimů. Mnozí rodičové pak bezesporu ocení i dětskou pojistku pro ochranu vašich nejmilejších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky