středa 1. srpna 2018

Dtest kuchynsky robot

Ujasněte si také, k čemu a jak často budete robot používat. Vaříte-li pro velkou rodinu, která několikrát týdně zpracovává větší množství surovin, určitě se vám vyplatí pořídit si robot s ramenem – ušetří vám čas strávený v kuchyni a namáhavou práci zvládne alespoň částečně za vás. Počet testovaných produktov: 17. Aby se kuchyňský robot nestal jen překážejícím kusem v kuchyni, ale byl Vám skutečným všestranným pomocníkem v přípravě surovin, poraďte se s naší databází výsledků.


Domácí robot je užitečný kuchyňský pomocník, který ocení nejen vášniví kuchaři a cukráři. Přístroje se neomezují jen na základní šlehání a hnětení, ale díky bohatému vybavení usnadní přípravu všemožných dobrot a pokrmů.

Jak si v těchto i dalších činnostech vedou výrobky dostupné na našem trhu, jsme letos otestovali na přístrojích. Skvělý dárek pro každou zapálenou hospodyni. Nevýhodou některých modelů je, že se špatně čistí, jsou těžké nebo hlučné. Dobrý robot disponuje práve planetárnym systémom miešania, horší robot tým klasickým.


Príkon a následne i výkon sú dôležité parametre. V zásade vám povedia, koľko toho stroj ustojí, a akú prácu vykoná. Jeho typickou vlastností je multifunkční a rozměrné provedení.


Kuchyňský robot – A konečně samotný kuchyňský robot.

Jde v podstatě o domácí zmenšeninu kutru, která umí šlehat, mixovat, hníst, sekat, drtit a často i mnohem víc. Kuchynský robot je profesionálnym pomocníkom. Vaša práca v kuchyni tak bude podstatne zjednodušená a konečne si budete môcť trúfnuť aj na tie najnáročnejšie recepty. Kovové jsou dokonce i metací háky. Robot je ideální nechat po celý čas vyndaný na lince, protože je poměrně těžký na ukládání do skříňky.


Hmotnost tohoto robustního přístroje je 1kg. Bonusem je bezpečnostní tepelná pojistka pro případné. Robot je vybavený rychlostmi a funkcí Pulse pro maximální otáčky.


My jsme začali tím, že jsme zkusili vymíchat tuhé těsto na bagety. Ale nepočítejte s tím, že robot „spolkne“ kilo a půl tuhého těsta. To by už na robot této kategorie bylo moc, ale běžné. Nejlepší kuchyňský robot. Jenže, koupí špatného či nekvalitního kuchyňského robota může být efekt zcela opačný.


Nejenže nebude fungovat správně, ale dříve či později bude „ta tam“ také jeho životnost. Objektivně, nezávisle, bez reklam. Robot je jen částečně kovový a to z něj dělá nestabilní kousek.


Planetární systém míchání zaručí, že bude obsah mísy velké l vždy dokonale promíchán na středu i po okrajích. K míchání lze navíc využít 6.

Test odebíráme roku. Robot disponuje antikorovou misou s objemom až litra, v ktorej dokážete pripraviť až 5kg cesta. S nádobou môžete ľahšie manipulovať vďaka dvom držadlám. Pre lepšiu ovládateľnosť disponuje robot rýchlosťami. Tepelná poistka a protišmykové nožičky slúžia na zvýšenie bezpečnosti pri práci s prístrojom.


Přípravu mění na zábavu, zkracuje její dobu a ještě vám nechává volné ruce. Tento šikovný pomocník podpoří vaši lásku k jídlu a bude v kuchyni vaší pravou rukou. Speciální FLEXI šlehač a FLEXI metla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky