úterý 21. srpna 2018

Elektrický mlýnek na chilli papričky

Jednoduchá obsluha mlýnku. Vrchní části se jednoduše odejme a naplní několika sušenými papričkami. Hrubost namletí si můžete nastavit dle. Transparentní mlýnky VIRGO na pepř, sůl a chilli jsou rozlišeny barvou mlecího mechanismu: černá pro pepř, bílá pro sůl a červená pro chilli papričky.


Brutálně ostré struhadlo dle standartu Microplane dokonale nastrouhá vložené sušené papričky. K č (Euro) na objednání. AdHoc - Gravitační mlýnek na pepř a sůl MILANO černý. Francouzská značka PEUGEOT je zárukou špičkového mlecího mechanismu mlýnků, na ktery se poskytuje doživotní záruka. Kč 19Kč bez DPH 23Kč 19Kč bez DPH SKLADEM - Ihned k dodání.


Kč (Euro) na objednání. Praktické příslušenství K mlýnku na chilli patří víčko i praktický stojánek, takže se hodí i na uchovávání chilli. Skvělý pomocník do vaší kuchyně pro přípravu pokrmů. Tento mlýnek má vysoce výkonný keramický mlecí mechanismus. Vhodné pro chilli s nebo bez semen.


Mlýnek má nastavitelnou hrubost mletí. Mlýnky na chilli papričky. Máte rádi, když si můžete připravit jídlo podle svých představ.


Je důležité vybrat ty správné papričky a ten správný strojek, aby bylo vše stoprocentní. Né každý strojek dokáže rozemlet papričky správným způsobem. Jak píše gandalf, postačí starý mlýnek na koření, nebo starý elektrický mlýnek na kávu.


Pokud milujete čerstvě namleté chilli , Microplane mlýnek na sušené koření je pro vás ideálním společníkem. Design samotného mlýnku je navržen šéfkuchaři, ale při výrobě vzal Microplane v ohled i potřeby domácích kuchařů. Používateľské hodnotenie a recenzie na Korenička Microplane PS mlýnek na chilli papričky.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Pro ideální chod a využití mlýnku jej doporučujeme používat pouze na sušené chilli papričky. Těla mlýnků Peugeot i mlecí mechanismy jsou. Opatřeno speciálním mlecím mechanismem a víčkem pro zachytávání zbytků koření.


Vyrobeno z odolného plastu a nerezavějící oceli. Z výroby nastaveno na optimální hrubost mletí. Nejnověj ší Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější Abecedně. Opatřeno prvotřídním keramickým mlecím mechanismem s nastavitelnou hrubostí.


Celé sušené papričky nám umožňují dodávat chilli zákazníkům po celý rok. Sušení je jedna z nejstarší konzervačních metod. Elektrický gravitační mlýnek na pepř a sůl. Sušené chilli papričky jsou obvykle bez škodlivých patogenů a je u nich snadné dlouhodobé skladování.


Mají velmi široké použití. Do různých jídel, omáček, sals nebo čistě jako koření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky