úterý 14. srpna 2018

Motor ke grilu

Regulátor jsem platil kartou přes net a přišel z Číny během 14. Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky. Prodám nepoužitý gril 3vv grilu můžete opékat na klacku, grilovat na mřížce či rožnit kuřátka nebo kýtu a to vše dokonce najednou. Kvalitní grilovací elektrický motor s vypinačem.


Grilovací motorek je určen pro rožeň s čtvercovým zakončením o průřezu 6xmm.

Při rovnoměrném zatížení lze opékat až kg masa současně. Vhodný i pro velké množství grilovaného masa. Spínač a přívodní kabel s ochranou proti vlhkosti zaručí pohodlné a. Výkonný grilovací motor vydrží zatížení až do kg. Speciální motorek ke grilu s nosností do 50kg. Automatické otáčení masa, kýty nebo selete si nyní můžete již dovolit.


Stačí přidat k vašemu grilu náš elektromotor a ten již pomalým otáčením zajistí rovnoměrné propečení. Pronájem grilu na sele: Velký gril na.

Inzerát byl odebran z oblíbených. Kč Jablonné v Podještědí. V naší nabídce najdete celou řadu grilovacích motorků určených pro konkrétní značku grilu nebo univerzálních motorků použitelných na váš rožeň.


Z univerzálních motorků si Vás dovolujeme upozornit především na spolehlivé a výkonné motorky UMR-a UMR-, které nabízejí bezkonkurenční poměr ceny a výkonu. Při výběru zohledněte délku jehly, která nesmí přesahovat délku grilu. Aby se motorek ke grilu nepřetěžoval, musí být maso na jehle správně napíchnuté. Dbejte na správné napíchnutí a vyvážení masa na jehle, aby se nestáčelo na jednu stranu – jinak by se motorek ke grilu mohl přetížit.


Souprava grilovací jehly – rožně s elektromotorem FRESCA Oblíbené univerzální příslušenství jak pro plynové grily, tak pro i pro ostatní typy grilů, např. DRŽÁK MOTORU UMRNA STO. Nabízím ručně vyrobenou sadu doplňků ke grilu. Stav je přesný jak je vyfocen. Nepoužito,ale delší dobu uloženo.


Délka držáku s háčky je 43cm. Na případné dotazy odpovídám až navečer. Motor ke grilu - prodej.


PROPAN BUTAN láhev - výdrž plynu při maximálním nasazení plynového grilu je hodin.

Plyn propan butan k plynovému grilu. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Nejsilnější motor na gril z naší nabídky je UMR03. Tento motorek lze použít na grilování až 1kg masa. Všechny grilovací motorky se vyznačují velmi nízkou poruchovostí a při běžném používání i dlouhou životností.


Celokovový grilovací motor v nerezovém pouzdře pro maximální zatížení do kg bez potřeby vyvažování. Unašeč motoru je čtyřhranný o rozměru 6xmm. Tato barva nejenže zvýší ochranu grilu proti korozi, ale také prodlouží životnost barvy na místech nejvíce zatížených žárem.


Pokud si objednáváte ke grilu i postranní vyjímatelný stolek, tak se automaticky požadavek na základní barvu CORSIL vztahuje i na tento stolek. MOTOR typ B4- 220V Tichý motor s vypínačem a spojkou proti přetížení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky