pátek 3. srpna 2018

Šunkovar presto

Návod k použití s recepty uvnitř balení. PRESTO, s teploměrem Šunka je pravidelnou součástí jídelníčku většiny z nás. I když se snažíme kupovat ty nejkvalitnější, s pravou domácí se nedají srovnat. Zpracování šunky v šunkovaru může být hračka.


Šunkovar presto

Máme pro vás srozumitelný český návod na šunkovar. Připravte si vynikající a kvalitní domácí šunku, rychle a snadno. Stáhněte si zdarma manuál na najdinavod. Vynikajúci na prípravu domácej šunky, s univerzálnym teplomerom pre presnú kontrolu teploty počas dusenia šunky.


Vyrobený z tepelne odolného plastu a žiaruvz. Pokud nevíte, který výrobek je ten nejlepší, po přečtení našeho článku budete mít mnohem lepší přehled o kvalitních modelech. Je bezpochyby nutné, aby zařízení vyhovovalo vašim požadavkům, proto se podíváme na důležité parametry, které je dobré znát při výběru šunkovaru.


Šunkovar presto

Vybavený redukciou na prípravu polovičnej porcie šunky. Se Šunkovar se dodává i ručičkový tepomer, který se provleče přes obruč nádoby a měří teplotu vodní lázně. Kromě něj naleznete v balení i pár receptů pro inspiraci. Všechny části Šunkovar kromě teploměru lze mýt v myčce. Do hrnce s vodou, kterou jsme si předehřáli na cca stupňů vložíme šunkovar.


Při této teplotě udržujeme cca minut. Poté dáme šunkovar do ledové vody. Nechte šunku opravdu na 1 vychladit. Brzké otevírání šunkovaru se nevyplácí.


Až je šunka absolutně vychlazená, můžeme ji vyklopit z formy a začít krájet. Hodnocení produktu: (Perfektní) 3recenzí. Vynikající pro přípravu domácí šunky, s univerzálním teploměrem pro přesnou kontrolu teploty během dušení šunky.


PRESTO s teploměrem - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny. Akcia Odporúčame Video € 2(vrátane DPH) € 2(vrátane DPH) Na sklade -. Spodní strana šunkovaru má nožičky ze žáruvzdorného silikonu. Je dodávaný s univerzálnym Naplnený šunkovar s nasadeným teplomerom uzavrite vekom, rukoväť sa vysunie. Opatřeno redukcí pro přípravu poloviční porce šunky.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Důvod je jasný: Doma přípravená šunka obsahuje pouze kvalitní maso dle vašeho výběru, sůl, trochu cukru a vody, případně nakládací solící směs. PRESTO , s teploměrem Šunka je pravidelnou součástí jídelníčku většiny z nás.


TESCOMA PRESTO , je vynikající pro přípravu domácí šunky, s univerzálním teploměrem tescoma pro přesnou kontrolu teploty během dušení šunky. My jsme se rozhodli pro jednu z nich. Proto neprodáváme šunkovar tescoma ani šunkovar orion.


Prodáváme šunkovary, které vyrábí české slévárny. Tescoma u nás nehledejte. Na rozdiel od mnohých iných je totiž vyrobený z plastu. Výrobca však ubezpečuje, že plast odolá vysokým teplotám, čo platí aj o častiach zo žiaruvzdorného silikónu (napr. protišmykové nožičky, ktoré zaručujú stabilitu šunkovaru). Součástí je i nepostradatelný te.


So šunkovarom sa dodáva aj ručičkový tepomer, ktorý sa prevlečie cez obruč nádoby a meria teplotu vodného kúpeľa. Okrem neho nájdete v balení aj zopár receptov pre inšpiráciu. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Šunkovar presto

Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Vďaka domácej príprave budete vedieť, čo jete. Všetky informácie o produkte.


Univerzálny teplomer zaistí presnú kontrolu teploty počas dusenia šunky. Dĺžka ihly teplomeru je 1cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky